.

.

Поради Двухкомпонентной електрическа крушка в контакта E14, Крушки за качулки на европейския база 110 E-14, еквивалентни на лампа с нажежаема жичка с мощност 70 W Без рег?

Поради Двухкомпонентной електрическа крушка в контакта E14, Крушки за качулки на европейския база 110 E-14, еквивалентни

Оценка на посетителите:

BGN 2.00
Брой продукти
Налично за поръчка

[Важно] : Това напрежение : 110-130 В led лампа с основание E14 (на база E14, диаметър на основата 14 мм), моля, да не се смесва с led лампа "E12 Base" (база E12, диаметър 12 mm).Моля, потвърдете, че в основата на свещника и размер, подходящи за вашия притежателя на лампата, преди да купите. ✨【ЯРКА СВЕТЛИНА никога не е било толкова лесно да се замени.Подходящ за всички видове осветителни тела e-14 : като вентилатор на тавана, полилеи, висящи лампи, стъклен осветление, стенни аплици, настолни лампи, свещници, осветителни тела за верандата, акцентное осветление, художествени галерии, стенни, за антре и др ✨【Сигурност И нерегулируемость】 Led крушка E14 не произвеждат ултравиолетова радиация или друго вредно излъчване.Висококачествено осветление може да се предотврати умората на очите и да се създаде динамична атмосфера в помещението. (Забележка : нерегламентирани, моля, не можете да се свържете с диммеру.). ✨【Дълъг живот】 Със срок на служба от 30 000 часа, което намалява разходите за подмяна и поддръжка.Ние предлагаме гаранция 1 година + 30 дни безусловна политика на връщане. например, вентилатор на тавана, полилеи, висящи лампи, стъклен осветление, стенни аплици, настолни лампи, свещници, осветителни тела за верандата, акцентное осветление, художествени галерии, стената на коридора, и т.н.

Основни характеристики

Base Type:
E-14

Подобни продукти в категория