.

.

NOLITOY 18шт Торта с Фламинго Украса на Тортата Летен Декор Сватбен Декор Кърпички с Фламинго Салфетки За парти С Фламинго Салфетки За парти Лято Салфетки С Анимационн?

NOLITOY 18шт Торта с Фламинго Украса на Тортата Летен Декор Сватбен Декор Кърпички с Фламинго Салфетки За парти С Фламинго

Оценка на посетителите:

BGN 4.20
Брой продукти
Налично за поръчка

Кърпички за хавайски парти : материали, удобни и полезни за здравето.Книжен прибори Flamingo : подчертайте декорация на вашето парти, дайте повече радост на вашите гости.Аксесоари за хавайски парти : Произведени от хранителни материали, безопасни, нямат мирис, безопасни за употреба.Сватбени кърпички : много цветове ще Придадат на вашето парти.Почистващи кърпички за партита позволяват лесна и красива украса и забавлява вашето парти.Кърпички за хавайски парти : материали, удобни и полезни за здравето.Книжен прибори Flamingo : подчертайте декорация на вашето парти, дайте повече радост на вашите гости.Аксесоари за хавайски парти : Произведени от хранителни материали, безопасни, нямат мирис, безопасни за употреба.Сватбени кърпички : много цветове ще Придадат на вашето парти.Почистващи кърпички за партита позволяват лесна и красива украса и забавлява вашето парти.Списък на пакетите 18 x салфетки, Особености -Използва се като хартиени салфетки за партита по повод рождения ден, на летните партита, семейни събирания и т.н., Хавайски кърпа за партита. -Цвят : Както е показано на Хартиена салфетка, за да хавайски парти. -Размер : Около 31x31x0,1 см. / 12,18x12,18x0,04 инча Хартиени салфетки за партита. -Материал : Хартия, определени за масата за хранене. -Това може да донесе усещане за радост на празника и да си на парти по-успешна. - материали, удобни и полезни хартиени салфетки за рожден ден. -Една модерна цветова комбинация, лесен и щедър интериор на масата за тропически парти. -След края на партита избягвайте почистване и освободи ръцете си от празнични салфетки.Информация за стоки, Тропически декор празнична маса за хавайски партита, Коледа, рожден ден или други тематични събития.Хартиени салфетки за партита с помощта на тези салфетки за сервиране деца, те ще бъдат възхитени от тези анимационни принадлежности.Кърпички за кърпи за гостите Това е машина за хартиени салфетки за партита.аксесоари за хавайски партита, които Желаят да се забавлявам на всяка страна, и използвайте нашите продукти за приготвяне на вкусни предложения.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория