.

.

Влакчета Cabilock за напитки, 4 бр., Подложки за морския океан, Подложки, изработени от Естествени мидени Черупки и морски Мивки, Стойки за Чаши на Плажна Тема, Крайбреже?

Влакчета Cabilock за напитки, 4 бр., Подложки за морския океан, Подложки, изработени от Естествени мидени Черупки и морски

Оценка на посетителите:

BGN 4.10
Брой продукти
Налично за поръчка

?С помощта на сигурен и надежден материал, подложка за чаши силен и може да служи в продължение на дълъг период от време. ? Идеален за домашно таблица в чайном колиба или в ресторанта на хотела, а също може да се превърне в красива стойка. ?Предпазва повърхността на работния плот от прегряване и може да бъде в няколко стаи на вашия дом или офис. ? Тази подложка за чаши е чудесен помощник на масата, а също така осигурява добър декоративен ефект. ?Благодарение на леко тегло и компактен размер поставка за чаши удобен за съхранение и няма да отнеме твърде много място. ?С помощта на сигурен и надежден материал, подложка за чаши силен и може да служи в продължение на дълъг период от време. ? Идеален за домашно таблица в чайном колиба или в ресторанта на хотела, а също може да се превърне в красива стойка. ?Предпазва повърхността на работния плот от прегряване и може да бъде в няколко стаи на вашия дом или офис. ? Тази подложка за чаши е чудесен помощник на масата, а също така осигурява добър декоративен ефект. ?Благодарение на леко тегло и компактен размер поставка за чаши удобен за съхранение и няма да отнеме твърде много място.описаниеЭтот проектът представлява стойка, направени от безопасен материал.Това може да бъде в ежедневието и ефективно на бюрото си.Плажен стил, шик и елегантен, подходящ за повечето стилове супени и кафеени чаши.Той има добри детайли, ръчно изработени, него не е лесно да се повреди, и той ще ви осигури най-добрия опит.Характеристики-Цвят : както е показано на фигура-Материал : Естествени миди. -Размер : 10,00 X10,00 X1,50 см / 3,93 X3,93 X0,59 инча - Благодарение на използването на защитен материал за подложка за чаши силен и издържа дълго време.- Тази подложка за чаши е чудесен помощник на масата, а също така осигурява добър декоративен ефект.- Благодарение на леко тегло и компактен размер поставка за чаши удобен за съхранение и няма да отнеме твърде много място.- домашен мат или декорация за маса в чайном колиба или в ресторанта на хотела, той също може да бъде красива стойка.- Предпазва повърхността на работния плот от прегряване и може да бъде в няколко стаи на вашия дом или офис.Пратката включва 4 x влакчета.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория