.

.

Alipis Коледен Декор Златна Коледа Титуляр за Отглеждане Куки Метални Закачалки За Отглеждане на Коледна Камина Закачалка Куки за Полицата рафтове Украса за Новогод?

Alipis Коледен Декор Златна Коледа Титуляр за Отглеждане Куки Метални Закачалки За Отглеждане на Коледна Камина Закачалка

Оценка на посетителите:

BGN 31.20
Брой продукти
Налично за поръчка

- Закачалки с каминными куки : създават празнична атмосфера, може да се използва за съхранение на чанти в ежедневието си. - Държач за коледни отглеждане : Тези уникални манто куки не се нуждаят от пирони или винтове, не оставят след себе си грозни следи и да не навредят на повърхността на мебелите след празниците. - Скоби за отглеждане за робата : Отличен, подходящи за окачване на коледни чорапи, коледни подаръци, чанти или други предмети на полицата рафта, камината или на масата. - Златна коледа закачалка за отглеждане : Добра носеща способност, и можете да я използвате за вашите коледни чорапи, които можете да напълните множество подаръци на полицата рафт. - Метални закачалки за отглеждане : Използва железен материал е с добро качество и фина работа, която осигурява по-дълъг експлоатационен живот. - Закачалки с каминными куки : създават празнична атмосфера, може да се използва за съхранение на чанти в ежедневието си. - Държач за коледни отглеждане : Тези уникални манто куки не се нуждаят от пирони или винтове, не оставят след себе си грозни следи и да не навредят на повърхността на мебелите след празниците. - Скоби за отглеждане за робата : Отличен, подходящи за окачване на коледни чорапи, коледни подаръци, чанти или други предмети на полицата рафта, камината или на масата. - Златна коледа закачалка за отглеждане : Добра носеща способност, и можете да я използвате за вашите коледни чорапи, които можете да напълните множество подаръци на полицата рафт. - Метални закачалки за отглеждане : Използва железен материал е с добро качество и фина работа, която осигурява по-дълъг експлоатационен живот.Описание - Цвят : златист - Материал : Желязо - Размер : 12,00 X9,00 X1,90 см/ 4,72 X3,54 X0,75 В комплекта са включени 2 на коледа да се измъкне за отглеждане.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория