.

.

TOVOT 6ШТ 3,5 Античен чекмеджето Дърпа Вратата на шкафа-От С Сплав Дърпа Пръстен на Кабинета дърпа с Винтове Дръжка чекмедже на Шкафа с Глава на Лъв (Бронз)

TOVOT 6ШТ 3,5 Античен чекмеджето Дърпа Вратата на шкафа-От С Сплав Дърпа Пръстен на Кабинета дърпа с Винтове Дръжка чекмедже

Оценка на посетителите:

BGN 6.39
Брой продукти
Налично за поръчка

【Класически стилове】: Прибиращ корона с пръстен за кабинет извършено, формата на главата на лъв, която изысканна и красива.Част от дръжката е с кръгла форма, по-нов отворена, а бронзов цвят, подходящ за различни видове декор на класически мебели. 【Правилния размер】 : Дължина на издърпване на главата на лъв : 3.5 инча (89 мм).Дължина на метален винт : 0,91" (23 мм). Диаметърът на кръглата пръстени : 1,5" (38 мм). 【Добро качество】 : Материал на пръчки за пръстените на кабинета - висок клас цинк сплав, която прави форма на дръжки на ясна и по-привлекателна.Гладка повърхност осигурява най-доброто усещане от употреба.Износоустойчиви свойства на сплав предостави гаранция за продължителна употреба. 【Предпоставка включва】 : Вие ще получите 6 бр. сцепление, за да пръстени от бронзово-с сплав за кабинет, 6 бр. метални винтове, които могат да отговорят на нуждите на инсталиране при вътрешни довършителни работи. 【Лесна употреба】 : Инсталацията може да бъде проста и ясна, просто измерете дебелината на вратите на гардероба и инсталирайте тяговую глава на лъв в съответствие с дупки за винтове.Му е трудно да падне от въплътена винтове и да се замени по желание.Красотата на : Тяга за вратите на гардероба във формата на лъв бронзов цвят, подходящ за използване на различни видове дървени дверц шкафове и чекмеджета, а също така могат да се използват във вашите трапезарии и дневни.Класически външен вид може да добавите повече на дизайна на вашия дом.Характеристики на антични разтегателен кутии : 1. Околовръстен жаден направена от материал от с сплав, здрава и трайна, я не е лесно да се прекъсне, удобно за почистване. 2. Тяга пръстеновиден чекмедже идват със собствените си винтове, че прави монтаж удобно и спестява време.Междувременно, проста конструкция прави демонтаж и подмяна на лесни и разбираеми. 3. Цинк сплав, метал, годни за рециклиране, прави живота ви по-екологично чиста.Технически характеристики : -Тип : Выдвижное пръстен за шкаф с глава на лъв -Цвят : Класическа бронз -Материал : цинк сплав -Размер : Дължина выдвижного пръстен с глава на лъв : 3,5 " (89 мм).Дължина на метален винт : 0,91" (23 мм). Диаметърът на кръглата пръстени : 1,5" (38 мм).Съдържание на пакета : 6 БР × бронзова пръстен с глава на лъв дърпа 6 БР × метални винтове.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория