.

.

jomgeroz Самоклеящийся Стенен Държач за Сешоар, и Не Изисква пробиване, Стойка за Сешоар и лесно за Инсталиране Рафт за принадлежности за Баня, Органайзер За Сешоар За ?

jomgeroz Самоклеящийся Стенен Държач за Сешоар, и Не Изисква пробиване, Стойка за Сешоар и лесно за Инсталиране Рафт

Оценка на посетителите:

BGN 1.67
Брой продукти
Налично за поръчка

Изработен е от висококачествен материал, който е траен, незапалими, водо - и влагостойким и лесно почистване с вода.Идеално за съхранение на дребни украшения, тоалетни принадлежности, козметика, книги и така нататък.Този елегантен стеллажный блок лесно комплимент към почти всеки интериор.Широко се използва в хола, офиса, кухнята, спалнята, банята или умывальне и много други помещения, за да си нещата са добре подредени и лесно достъпни. Размери : app.12x9x5cm / 4.72x3.54x1.57in
Размер : приблизително 26x9x5 см /10.24x3.54x1.57 сантиметра. Изработен е от висококачествен материал, който е траен, незапалими, водо - и влагостойким и лесно почистване с вода.Идеално за съхранение на дребни украшения, тоалетни принадлежности, козметика, книги и така нататък.Този елегантен стеллажный блок лесно комплимент към почти всеки интериор.Широко се използва в хола, офиса, кухнята, спалнята, банята или умывальне и много други помещения, за да си нещата са добре подредени и лесно достъпни. Размери : app.12x9x5cm / 4.72x3.54x1.57in
Размер : приблизително 26x9x5 см/10.24x3.54x1.57 инча, самоклеящийся стенен държач за сешоар, стойка за сешоара, без перфорация и е лесна за инсталиране, органайзер, за аксесоари за баня, инструмент за сушене със сешоар, организатор и за рафтове за сешоар Описание : абсолютно нов и висококачествени Характеристики : Стенен държач за сешоар състои се от висококачествен материал, който е траен и не избледнява.Траен и изискан, огнеупорни.Тя е много здрава, не е нужно да се притеснявате за падане.Не само притежават гладка повърхност, но също така играе роля при защита от ръжда.Стенен държач за сешоар позволява много удобно да организирате вашите инструменти за косата, както и лесно да правите снимки и да ги публикувате.Държач за сешоар премахва топлината от вашите инструменти за прически и осигурява безопасността на децата, домашните любимци, така и за семейства.Дръжте сешоар и изправяне на коса или други инструменти за оформяне със сешоар в място за вашата баня е чиста .Универсален органайзер за сешоар за коса, която е подходяща за захващане на гребени и гребени, кърпи или ключове.Подходящ за повечето размери сешоар за коса, здрав и елегантен.Перфектно допълват вашия дом, фризьорски салон и фризьорски салон.Параметри : Вид : Държач за сешоар Материал : пластикособенности : Държач за сешоар, стойка за сешоар, организатор и за рафтове за сешоар размери : Размери : приблизително 12x9x5 см/ 4,72x3,54x1,57 см : приблизително 26x9x5 см/ 10,24x3,54x1,57цвет : син, зелен, розов, бял (по желание) Брой : 1 бр Забележка : 1. Моля, нека грешка в 0-1 см от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена.2. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви!Кръст Бод Пакетът включва : 1 бр. х Държач за сешоар.

Основни характеристики

Type:
Hair Dryer Holder
Material:
Plastic
Features:
Hair Dryer Holder, Hair Dryer Rack, Hair Dryer Shelf Organizer
Dimension:
S:
app.12x9x5cm/4.72x3.54x1.57in
L:
app.26x9x5cm/10.24x3.54x1.57in
Color:
Blue, Green, Pink, White (optional)
Quantity:
1 Pc
Note:
1.Please allow 0-1cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid.:
2.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you!:
Package includes:
1 Pc x Hair Dryer Holder :

Подобни продукти в категория