.

.

Сватбени Аксесоари За Коса 4ШТ, UHOMENY Сватбени Фиби За Коса Кавайные Гребени за Коса от Розово Злато Аксесоари за Сватба Сватбени Перлени Части За Коса Странични Гре?

Сватбени Аксесоари За Коса 4ШТ, UHOMENY Сватбени Фиби За Коса Кавайные Гребени за Коса от Розово Злато Аксесоари за Сватба

Оценка на посетителите:

BGN 5.33
Брой продукти
Налично за поръчка

За сватбата на косата Сватбени аксесоари за коса перлени игли за коса - перфектните аксесоари за коса за булка, шаферка или цветочниц, кристален шнола с ръчно изработени страхотно за всички прически.Подходящ размер Сватба на страничните пити 6 "* 2,5", са много леки, могат да красят страните при полагане на косата или около възли, както ги носят по различни начини, които харесвате, са подходящи за всяка прическа.Фини игли с хрустальным перли- Идеална алтернатива на коронам и диадемам, изискана гребен с елегантен дизайн от кристална перла, която ще ви представя неповторимото усещане за красота и ще остави трайно впечатление.Други случаи също са подходящи благодарение на дизайна На щипки за коса и форма на билото, трябва да се заключва косата си и да създадете красива прическа, преди да поставите щипки за коса в коса.Отличен за жени и момичета, да оформите косата си, преди да свиданиями, партита.Идеален сладък подарък - Набор от сватбени заколок за коса - хубав подарък за любимия човек, в него има малки жемчужинки, листа за украса на опашката на косата, така че, дизайн прически, ще бъде по-изискан с помощта на този украса на висок ток. 4 бр. сватбени аксесоари за коса, UHOMENY набор от странични гребените за коса с перли за шаферките или за жени и момичета Характеристики : 1. Гребени за коса от розово злато за сватба, модерен дизайн, атрактивни, с високо качество! 2. Прекрасен подарък за такива момичета, приятелите и себе си! 3. Кавайные аксесоари за коса, украсена с перли и кристали, като цветя, е по-красиво и очарователно. 4. Сватбени щипки за коса, за жени и момичета за вашата сватба, парти и вечер 5. Сватбени аксесоари за коса в синьо, ръчно изработени, и лесно можете да промените формата на 6. Подходящ за всички видове дамски дрехи като рокли-слипы, рокля с открити рамене и т.н. Подробна информация за продукта Материал : перли, плат, алуминиеви Стил : сватбени щипки за коса/на страничните гребени за коса Дължина на комплекта : 5 см прибл.Ширина : приблизително 6 вж. (без оглед на зъбите на гребените) Какво получавате : 4 щипки за коса Забележка : 1. При ръчно измерване разликата е 2-3 см, моля, прочетете внимателно таблицата за измерване преди закупуването на стоката. 2. Моля, обърнете внимание на една малка разлика в цвета се дължи на осветление и на екрана.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория