.

.

За опесъчаване на лентата 4 x 36, Прокаленная Абразивная Лента за Полиране на метал и Дърво 40 60 80 120 240 400 Зернистостей в продуктова Гама, за да се Лента wheelhead машина с ра?

За опесъчаване на лентата 4 x 36, Прокаленная Абразивная Лента за Полиране на метал и Дърво 40 60 80 120 240 400 Зернистостей

Оценка на посетителите:

BGN 2.33
Брой продукти
Налично за поръчка

【Гама от】6ШТ шлифовъчни ленти 4x36 (обяснения 40 60 80 120 240 400) за лента wheelhead машини 4x36. 【Материал】 Прокаленная абразивная лента премиум-клас може да бъде износостойче на 30% от обичайната оксид на алуминия при полиране на метал. 【Основата】 Водоустойчива подложка от плат X weight, а също така и добавка на смола за защита от натоварване, притежава добра устойчивост на износване, предотвратява запушването. 【Връзка】 Прецизионно проектиран е двупосочен стеарат, за да се предотврати запушването на колан връзка за намаляване на загряване и налипания смола в горната част на мидълуер смола за увеличаване на продължителността на живот на лента. 【Прилагането на】 Подходящ за мебели от дърво, неръждаема стомана, метал, автомобилни части, премахване на ръжда, шлайфане и полиране на повърхността на твърди метали. 【Гама от】6ШТ шлифовъчни ленти 4x36 (обяснения 40 60 80 120 240 400) за лента wheelhead машини 4x36. 【Материал】 Прокаленная абразивная лента премиум-клас може да бъде износостойче на 30% от обичайната оксид на алуминия при полиране на метал. 【Основата】 Водоустойчива подложка от плат X weight, а също така и добавка на смола за защита от натоварване, притежава добра устойчивост на износване, предотвратява запушването. 【Връзка】 Прецизионно проектиран е двупосочен стеарат, за да се предотврати запушването на колан връзка за намаляване на загряване и налипания смола в горната част на мидълуер смола за увеличаване на продължителността на живот на лента. 【Прилагането на】 Подходящ за мебели от дърво, неръждаема стомана, метал, автомобилни части, премахване на ръжда, шлайфане и полиране на повърхността на твърди метали. лента за опесъчаване машина 4x36 шлайф ленти от шкурка 40 60 80 120 240 400 Абразивен материал : запали алуминиев оксид Субстрат : плат X weight от водоустойчив полиестер Връзка : стыковое връзка Цвят : кафяв Основни характеристики : ✔ идеален за мебели от дърво, неръждаема стомана, метал, автомобилни резервни части, отстраняване на ръжда, шлайфане на повърхността на твърди метали и полиране и др. ✔ Тези шлифовъчни ленти от калцинирана алуминиев оксид с добавка на смола за защита от натоварване, антистатичны и пере, ефективно намаляват запушването на прах и се отличават с изключителна издръжливост. ✔ Е изработен от висококачествен материал open A coat/O grain, която осигурява бързо и трайно шлифоване.Вдигане на тъканта, в основата на X-weight, притежаващ висока здравина, висока шок вискозитет, границата на якост при опън. ✔ Точно стыковое връзка, на повърхността на сдвояване шлифовъчни ленти здрава и гладка, да не се развали.Отлични са подходящи както за тесни, така и за широки ленти, те са подходящи за широк спектър от приложения лентово шлифоване. ✔ Подходящ за повечето марки лента wheelhead машини размер 4x36 инча Помещение включва : 6 бр 4x36 лентови шлифовъчни ленти 1x40 песъчинки, 1x60 обяснение 1x80 песъчинки, 1x120 песъчинки, 1x240 обяснение 1x400 обяснение.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория