.

.

qingrushui Калъф за дивана за домашни любимци, за кучета, Успокояващ Fluffy Плюшено подложка за кучета, Ултра Мека Квадратна легло за домашни любимци, свалящ се и нескользя?

qingrushui Калъф за дивана за домашни любимци, за кучета, Успокояващ Fluffy Плюшено подложка за кучета, Ултра Мека Квадратна

Оценка на посетителите:

BGN 2.33
Брой продукти
Налично за поръчка

[Лекота в грижите] Моющаяся легла за кучета има цип в долната част, която може лесно да се свали.Повърхностен руно издръжливи и устойчиви на когтям, така че вашите домашни любимци не задохнутся от летящ руно. Моля, разберете, че поради светлинни ефекти и ъгли на стрелба има разлики в хроматични аберрациях на продукта.Уникален извит дизайн, повдигна край възглавници, мек плюшен плат, просторно пространство, дайте на вашия домашен любимец топлина и комфорт Материал : плюш Характеристики материал : мек, топъл и удобен Материал подплата : высокоэластичный полипропилен памук + спрей-памук Цвят : тъмно сив, градиентный е сив градиент прах от кожа, градиентный кафе Характеристики : XS, S, M, Lразмеры : XS, S, M, L съдържание на Пакета : 1 * Одеало за домашни ЖивотныХмарка : 1.Изсушаване при ниска температура след измиване може да направи повърхността на пухкава, тя е здрава и не се деформират след многократно почистване. [Запечатани нескользящая] Облицовка е изработена от водоустойчив материал, който осигурява защита срещу кучешки и вода. Тъй като калъф за дивана във вакуумна опаковка, моля, встряхивайте и похлопывайте го в продължение на 1-5 дни преди употреба, за да придават пухкав вид.Повърхностен руно издръжливи и устойчиви на когтям, така че вашите домашни любимци не задохнутся от летящ руно.Може да се пере на ръка или в машината.Тази подложка за кучета и могат да се разпаднат и да вземете със себе си при пътуване на открито.Освен това, тя може да се използва, подходящ за вашата стая, на пода, на дивана, на багажника на колата и легла. [Запечатани нескользящая] Облицовка е изработена от водоустойчив материал, който осигурява защита срещу кучешки и вода. а высокоэластичная плънка от полипропиленови памук - идеалното място, където домашните животни могат да се отпуснат, дизайн с вдигнати краища създава усещане за сигурност и осигурява подкрепа за главата и шията, докато сверхмягкая плънка може да облекчи болката в ставите и мускулите. [Безопасен и надежден] Всички материали са изработени от безопасен памук, не на гняв, и не съдържа химикали.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория