.

.

Преносим вентилатор MOSHOU Mini, Сменящи се вентилатор на батерии с капацитет 5000 mah, с дигитален дисплей, USB батерия и 5 регулируеми скорости на въртене, Лека сгъваема Вен?

Преносим вентилатор MOSHOU Mini, Сменящи се вентилатор на батерии с капацитет 5000 mah, с дигитален дисплей, USB батерия

Оценка на посетителите:

BGN 10.13
Брой продукти
Налично за поръчка

▲【5 нива силен вятър】 Избор на променлива скорост ще отговори на вашите различни нужди от охлаждане. Вградената батерия с капацитет 5000 mah осигурява 20 часа работа, така че можете да се насладите на този вентилатор на открито през целия ден. ▲【Лесно да носите със себе си】 Този мини-фен е толкова малка, че можете да го сложите в чантата, лек дизайн, не обременительный за пътуване. ▲【100% гарантирано удовлетворение】Ако ви обърква качеството на продукта или имате някакви други въпроси, можете да ни напишете имейл и ние ще се радваме да реши проблема за вас.Ако не сте доволни от продукт, можете да се свържете с нас и ние ще ви дадем задоволителен отговор.Този малък преносим вентилатор работи, ниско и тихо, и той няма да попречи на други хора в тихи места, като училища, църкви и офиси.Малък преносим джобен вентилатор с 5 регулируеми скорости ще ви представим хладен и влажен бриз това горещо лято.Няма нужда да се притеснявате, че батерията бързо приключен при изхода навън или често зареждане.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория