.

.

Luxshiny Почиства Щетинную щетину Къщичка, 2 бр., Гребен за коса, Почистващи Нокти, Четка за почистване на косата, Дизайн Грабель, Гребени за Разнищване, Инструмент за по?

Luxshiny Почиства Щетинную щетину Къщичка, 2 бр., Гребен за коса, Почистващи Нокти, Четка за почистване на косата, Дизайн

Оценка на посетителите:

BGN 3.33
Брой продукти
Налично за поръчка

【Размер】 Прибл. 11. 5* 3* 2 виж 【Конструкция грабель】 Тази четка за почистване на гребени има загребок, за улесняване на премахването на косми и отпадъци, и е подходящ за четки за коса плътност. 【Здрави метални туристи】Нокти тази четка-грабельки снабдени с метални жици, които е достатъчно за да премахнете въевшуюся мръсотия и сплъстена коса. 【Четка за почистване на гребени】 този инструмент е много удобен и практичен, той внимателно почиства основата на гребени и предпазва я от загуба на коса. 【Удобен дизайн】канавка в средата на дървена дръжка помага за подобряване на сцеплението и улеснява използването.Лесен и удобен за переноске.Характеристики Материал : дърво и метал.- Размер : прибл. 11. 5* 3* 2 виж Конструкция на грабель : Тази четка за почистване на гребени има рейк, за да се улесни отстраняването на косми и отпадъци, и е подходящ за гребени на всяка плътност.- Здрави метални туристи : Нокти на тази четка-грабельки снабдени с метални жици, които е достатъчно за да премахнете въевшуюся мръсотия и сплъстена коса.- Четка за почистване на гребени : този инструмент е много удобен и практичен, той внимателно почиства основата на гребени и предпазва я от загуба на коса.- Удобен за потребителя дизайн : канавка в средата на дървена дръжка помага за подобряване на сцеплението и улеснява използването.Лесен и удобен за переноске.Пакетът включва 2 х Нокти за почистване на гребени.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория