.

.

PiAEK Кола за телефон, Кола за мобилния си телефон, Въртящи се на 360 градуса, Авто вентилационна (противовакуумна) канална титуляр за телефон, щипка за огледала за обра?

PiAEK Кола за телефон, Кола за мобилния си телефон, Въртящи се на 360 градуса, Авто вентилационна (противовакуумна) канална

Оценка на посетителите:

BGN 3.00
Брой продукти
Налично за поръчка

Въртене на 360 ° : Кола телефона може да се върти на 360 °, за да отговори на нуждите на различните линии на преглед.Между това, той също така поддържа превключване на екрана по хоризонтала / вертикала.Ъгъл на наклон навигатор може да се регулира по желание, което е удобно за вас, за да планирате маршрута си и по-добро управление на автомобила.Невидим титуляр : Скоба за мобилен телефон е скрит дизайн, при използване просто извадете притежателят на огледалото за обратно виждане.А ако това не е необходимо, можете да лесно натискане на скриване на притежателя на огледалото за обратно виждане.Не пречи да се види и не се отразява на вашата сигурност при шофиране.ДВА НАЧИНА за МОНТАЖ : В допълнение към огледалото за обратно виждане вие също можете да инсталирате кола планина за телефон на автомобилна седалка, за да се улесни пътниците на задната седалка озарява вашия магазин скучни моменти в движение.Два начина за инсталиране на вашия избор.РЕГУЛИРУЕМА дължина : Поставка може да бъде увеличена до 10 см / 3.9 инча, а пружина на тока може да бъде увеличена до 9 см / 3.5 инча, което е подходящо за различни видове мобилни телефони.Можете да настроите според вашите нужди.Широка съвместимост : Актуализиран кола за мобилен телефон с широка съвместимост, който е съвместим с всеки смартфон (4,0-7,0 инча), включително i Phone 12/12 Pro / 12 Pro MAX / 12 Mini / SE 11 / 11 Pro / 11 Pro MAX / X / XS / XR / XS Max / 8/8 Plus / 7/7 Plus / Samsung Galaxy Note 20 / S20 / S20 + / Note 10 / S10 / S10 +, OPPO, Huawei и др Завъртане на 360 ° осигурява най-добрия зрителен ъгъл за по-добро планиране на маршрута. —Регулируем телескопичен прът, разтегателен пружина на обтегач, може да се регулира в зависимост от вашите нужди. —Скрито хранилище, не закрывающее имате пряка видимост.Полезни съвети : . 1. Поради чисто ръчно измерване на точност на детайла може да бъде 1-2 виж 2. Този продукт е подходящ само за модели с цилиндрична референтна рамка за огледала за обратно виждане.Моля, обърнете внимание на това, дали огледалото за обратно виждане цилиндрична референтна рамка и дали може да се комбинира с нашите продукти, за да се избегне невъзможността за употреба на продукта.Материали : ABS-пластмаса + неръждаема стомана. Размер : 18*6,5 см/7*2.5 инча.Тегло : 70 г. Списък на пакетите : 1 * Закопчалка за мобилен телефон.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория