.

.

WDBBY Безшумен килимче за йога с въже, и постелката за йога, подложка за пропускане на въжето, Амортизирующий Тъпо килимче за Йога, Нескользящая спортна възглавница з?

WDBBY Безшумен килимче за йога с въже, и постелката за йога, подложка за пропускане на въжето, Амортизирующий Тъпо килимче

Оценка на посетителите:

BGN 180.85
Брой продукти
Налично за поръчка

1、 Тъпо и нескользящий : специално разработена от постелката за йога притежава ефекти немоты, нескользкости и амортизация.Много подходящ за скачане с въже на закрито и различни движения на йога. 2、 Предотвратяване на наранявания : Висококачествена подложка за йога е двустранен нескользящую повърхност с отлични противоскользящими свойства за предотвратяване на наранявания. 3、 Безшумен и амортизирующий : Ако вие искате да пропуснете упражненията с въже за скачане у дома, можете да използвате този безшумен и амортизирующий продукт, който не е ефективно, ще алармата на съседите отдолу. 4、 Висока плътност и еластичност : Вградени форми от TPE, дебели, заглушителен, от еластичен материал с висока плътност, дишащи и устойчиви на вода, възглавницата може лесно почистване с вода и сапун. 5、 Мек и приятен за кожата : В същото време може да се използва като подложка за йога, еластичен, не е срутване, лесно и удобно обслужване, подложка за танци, от екологично чист материал TPE без аромат, мек и приятен за кожата, безопасно.Функция : 1、 Тъпо и нескользящий : специално разработена от постелката за йога притежава ефекти немоты, нескользкости и амортизация.Много подходящ за скачане с въже на закрито и различни движения на йога.2、 Предотвратяване на наранявания : Висококачествена подложка за йога е двустранен нескользящую повърхност с отлични противоскользящими свойства за предотвратяване на наранявания.3、 Безшумен и амортизирующий : Ако вие искате да пропуснете упражненията с въже за скачане у дома, можете да използвате този безшумен и амортизирующий продукт, който не е ефективно, ще алармата на съседите отдолу.4、 Висока плътност и еластичност : вградени форми от ТПЭ, дебели, заглушителен, от еластичен материал с висока плътност, дишащи и устойчиви на вода, възглавницата може лесно да се почистват с вода и сапун. 5 、 Меки и приятни за кожата : в същото време могат да се използват като подложка за йога, еластичен, не сворачивающийся, лек и удобен за грижите, танц мат, в екологично чист материал от ТПЭ без аромат, мек и приятен за кожата, безопасен. Размер : около 140*60*0.6 см/50.11*23.62*0.24 Дебелина : около 6 мм /0,24 инча. Материал : TPE.Подходящи спортове : скачане на въже, йога, фитнес.Забележки : поради различните монитори изображение може незначително да се различават от действителните цветове на продукта.Ние гарантираме, че стилът на същата, като тази на снимката, моля, бъдете внимателни, ако не сте против.Благодарим ви!Поради ръчно измерване, моля, се допуска известна разлика в размера.Благодаря ви за вашето разбиране.Пакетът включва : 1 * Постелката за йога.Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на различни измервания ръчно.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория