.

.

Прибиращ клин, кабинет KOOFIZO с широка струпясване от Полиран Никел, Модерна и Масивна дръжка, Разстоянието между винта и 5 инча / 128 мм, опаковка от 5 броя за вратите на ?

Прибиращ клин, кабинет KOOFIZO с широка струпясване от Полиран Никел, Модерна и Масивна дръжка, Разстоянието между винта

Оценка на посетителите:

BGN 10.39
Брой продукти
Налично за поръчка

Височина : 1-1/16 инча (27 мм);.Размери винтове : 8-32 Х 25 мм. Всяка прибиращ се дръжка кабинет с широка струпясване, опаковани в индивидуални найлонова торбичка;.Твърд цинк материал + висококачествена обработка на повърхността;.Удобен и устойчив при интензивно движение;.Идеалното обзавеждане за чекмеджета / дверц кухненски шкафове и всички помещения;. гаранция за качеството на продукта 3 години.Всеки проблем с качеството в рамките на гаранционния срок, моля, пишете ни на електронна поща за безплатна подмяна или връщане на парите.Комплект от 5 повдигащи дръжки на гардероба с широки крака от полиран никел, здрава метална оборудване.За получаване на допълнителни опции броя опаковки превъртете екрана надолу или натиснете "посещение на магазин KOOFIZO" по-горе.Включени в комплекта безплатни винтове 25 мм, 38 мм, подходящи за дебелината на дъска обикновена на вратата на килера и предната част на чекмедже. стандартното разстояние между винта и 5 инча (128 мм), лесен за инсталиране и подмяна.Всички детайли професионално и внимателно опаковани за защита.Модерна, здрава прибиращ се дръжка ще се превърне в неподвластным време допълнение към кухонному килера, комоду за спални, баня и предмет на мебели. гаранция за качество на продуктите за 3 години.Всеки проблем с качеството в рамките на гаранционния срок, моля, пишете ни на електронна поща за безплатна подмяна или връщане на парите.Комплект от 5 повдигащи дръжки на гардероба с широки крака от полиран никел, здрава метална оборудване.За получаване на допълнителни опции броя опаковки превъртете екрана надолу или натиснете "посещение на магазин KOOFIZO" по-горе.Включени в комплекта безплатни винтове 25 мм, 38 мм, подходящи за дебелината на дъска обикновена на вратата на килера и предната част на чекмедже. стандартното разстояние между винта и 5 инча (128 мм), лесен за инсталиране и подмяна.Всички детайли професионално и внимателно опаковани за защита.Модерна, здрава прибиращ се дръжка ще се превърне в неподвластным време допълнение към кухонному килера, комоду за спални, баня и предмет на мебели.Размери : . Приложените винтове са най-подходящи за дебелината на дъска обикновена на вратата на килера и отпред чекмедже, специални винтове трябва да се подготвят отделно.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория