.

.

Led Крушки Honesorn за sconces свещ E12 с регулируема яркост, 2700k 60-Ватов Еквивалент Крушки за Полилеи Тип B за монтаж на таван, вентилатор, Мека Бяла Led Свещ C35 B11 за основание Ка?

Led Крушки Honesorn за sconces свещ E12 с регулируема яркост, 2700k 60-Ватов Еквивалент Крушки за Полилеи Тип B за монтаж

Оценка на посетителите:

BGN 2.00
Брой продукти
Налично за поръчка

За сравнение, лампа с нажежаема жичка с мощност 40 W разпределя 90% от своята енергия под формата на топлина.Целта на магазина Honesorn - да предоставят на купувачите с високо качество и широко използвани светодиодни осветителни тела за домашно осветление.Тази энергосберегающая алтернатива за намаляване на сметките за електричество с 90%, спестявайки до срока на служба при използване вместо традиционната 60-ваттной лампи с нажежаема жичка.Срокът на служба на тези свещи с нажежаема жичка е 30 000 часа, повече не трябва да се сменят често лампа с нажежаема жичка с мощност 40 Вата. възможност за замяна при всякакви проблеми с качеството в рамките на 2 години прави тези лампи C35 отличен избор за приложение в дома и офиса. На ярка дневна светлина 5000 До най-подходящ за използване в бани, офиси, ателиета или други помещения, където е важно голяма видимост на детайлите.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория