.

.

Комплект Четки Semetall от 3 бр. естествена Четина, Wooden Мел и Меки Восъчни Четка за Домашен интериор Шкафове (2 Кръгли + 1 апартамент)

Комплект Четки Semetall от 3 бр. естествена Четина, Wooden Мел и Меки Восъчни Четка за Домашен интериор Шкафове (2 Кръгли

Оценка на посетителите:

BGN 8.01
Брой продукти
Налично за поръчка

【Набор от восъчни четки за рисуване】 3 парчета бледа и восъчни ръце ще задоволят нуждата ви от създаването на художествената работа. 【Материал】 Четка за рисуване с тебешир и кола маска е изработена от висококачествено дърво + естествена четина. 【Лесна употреба】 Лесно задържани за colorization вашата работа и лесно почистване.Здрав и дълъг живот. 【Широко приложение】 е Подходящ за всякакви произведения на изкуството, домашен декор, като тавани, стени, бюра и така нататък. 【Топло услуги】 Ако имате някакви проблеми с меловыми пискюли, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Основни характеристики на Четката за тебешир и восък са подходящи за всяка художествена работа, домашен декор, като тавани, стени, бюра и така нататък.Това също е чудесен помощник за бързо прибиране на реколтата.Технически характеристики на продукта Материал : дърво + натурална четина, Общият размер : както е показано на снимките общо тегло : 201,9 г Помещение включва : 3 х полуметаллических бледа и восъчни четки СЪВЕТИ : При ръчно измерване може да бъде грешка в 0-3 мм или 0-3 г, моля, имайте това предвид, благодаря!Действителния цвят на продукта може да се различават малко от представени на снимки от камери и светлинния ефект.Ако имате някакви проблеми, моля, пишете ни, и ние сме готови да решим проблема възможно най-скоро.♥ Гаранционно обслужване : гаранция за 100% удовлетвореност и надеждно обслужване на клиентите в рамките на 24 часа.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория