.

.

Toyvian 2 бр. Играчки за душ, Комплект играчки за баня, Лейка, Играчка за Баня, Разбрызгиватель за баня, Играчки за баня, Играчки за душата, Играчки за деца, Играчки за къп?

Toyvian 2 бр. Играчки за душ, Комплект играчки за баня, Лейка, Играчка за Баня, Разбрызгиватель за баня, Играчки за баня,

Оценка на посетителите:

BGN 0.67
Брой продукти
Налично за поръчка

Детски играчки : направете време на къпане весел и поддържайте усмивката на лицата на малките деца в банята.Разбрызгиватель за баня : помогнете им да се влюби в къпане.Играчки за къпане за децата : Изработени от висококачествени материали, което ги прави безопасни за вашите любящи деца.Играчка за къпане на бебето : Приличен размер, за да може да вземете и преса.Детски играчки : Сладък банки за вода под формата на слоника ще доставят огромно удоволствие на вашето дете.контейнер за съхранение.контейнер за съхранение.Пратката включва 2 х банки за вода Характеристики - Цвят : както е показано на анимационни играчки за баня. - Материал : Пластмасови играчки за баня. - Размер : Около 14,5x5,5x9 cm играчки за къпане за децата. - Направете време на къпане весел и поддържайте усмивката на лицата на малките деца в банята. - Помогнете им да се влюби в играчка-поливане за къпане. - Прилични размери за малки ръце, за да пропуснете и да компресирате играчки за къпане на малки деца. - буркани с слоновьей вода ще доставят огромно удоволствие на вашите детски играчки за къпане. - Изработени от висококачествени екологично чисти материали, което ги прави издръжливи, дълготраен и безопасен за вашите любими играчки за къпане на малки деца.Информация за стоки, Играчки за баня за деца, и те обикнат къпане. играчки за бебета Децата се забавляват на този комплект за поливане. играчка за баня с поливате Този набор от играчки за баня, предназначени за това, за децата, забавно прекарване на време, да вземе душ, като ги насърчи да се отвори нещо ново и интересно по време на вземането на вана.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория