.

.

LIYAOLI Розови Балетные Щампи на стената, Декор за детска стая за момичета, Спалня, Без рамка, 11x14 Инча, Комплект от 6 Щампи в стил Бохо, Детска стая, стая за игри, боядисан

LIYAOLI Розови Балетные Щампи на стената, Декор за детска стая за момичета, Спалня, Без рамка, 11x14 Инча, Комплект от

Оценка на посетителите:

BGN 6.87
Брой продукти
Налично за поръчка

✔ Уникален дизайн : Тези плакати с артистични щампи за балет за деца на стаята може да стимулира и да се поинтересувате новородени със своите ярки цветове, използвани като декор на стените на детската стая със стил бохо.
✔ Висококачествен печат : Художествени плакати, балет и отпечатани на висококачествена фотохартия Epson с висока разделителна способност.Повърхността на печатни материали покрити с матово фолио, за да се гарантира, че тя не выцветет и не деформират.
✔ Размер на продукта : (11x14 инча/27,8x35,5 см) x6 бр. Тези балетные щампи art print НЕ включва Рамката.Можете да вземете любимата си рамка, за да инсталирате или да я директно.Забележка : Размерът може да бъде 1-3 mm-за ръчно рязане.
✔ Широко приложение : Този сладък плакат с балетным модел също може да се използва като подарък за децата им много ще се хареса much.is-добрият избор за модерни облицовки на стените.Тя може да се използва като украшение за баня, декорация спални и др .
✔ Полезни съвети : Художествена печат се изпраща по пощата и бързо ще достигнат до вашия дом.Ако не сте удовлетворени, можете да го върнете по всяко време.Ако имате други въпроси, Можете да се свържете с нас по всяко време.
. ✔ Заводска сила : Ние сме професионален производител на декоративна живопис с дългогодишен опит в производството и продажбите.Ние винаги се придържаме към принципа "високо качество, добро обслужване".Аз вярвам, че нашите продукти ще направят живота ви по-добре, а домашна обстановка е по-удобно.Ако у вас могат да възникнат някои въпроси по този повод, може би, този отговор ще ви помогне. Въпрос : Има ли в тези картини рамка? A: Не, всички артистични щампи идват без рамки, можете да изберете различен цвят дограма в съответствие с вашия стил на оформяне.Въпрос : Мога ли аз да коригира размера на: A : Можете да ни информирате размер или повече шаблони, които ви трябват. ➤ Полезни съвети : ◆ поради проблеми с дисплея на монитора реалните цветове могат да се различават от представените в Интернет. ◆ Тъй като всеки един от нашите щампи резбован ръчно, размер може да бъде 1-3 мм, моля, разберете. ◆ Ние ще бъдем много щастливи да чуят вашия глас, така че ние може да се определи мястото, където ние все още трябва да работи усърдно, за работа или за подобряване на продукта. ◆ Ние се надяваме, че продуктът отговаря на вашите очаквания и да ви направи доволни.Въпреки това, ако има някакви проблеми или въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.След това ние ще ви помогнем за по-нататък.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория