.

.

SICOHOME Великденско Украса, 10 бр. Великден Знак на Верандата, на Великден Банер на Верандата за Пролетния Вътрешен/Външен Великденски Декорации Врати Вечерни Аксесоа?

SICOHOME Великденско Украса, 10 бр. Великден Знак на Верандата, на Великден Банер на Верандата за Пролетния Вътрешен/Външен

Оценка на посетителите:

BGN 1.00
Брой продукти
Налично за поръчка

Великден е знак на верандата : Банер Happy Easter идва с 10шт великденски банери и дълга лента.Размер 67,2 "x 11,8". МАТЕРИАЛ : Великденски стикери са изработени от картон, хартия, плътна, я лесно се огъват. 4 Дизайн на УПОТРЕБА : Банер eater може да се използва не само като отвора на банер, тя може да се използва като банер за партита, великден, респ, стенни декоративни знаци.Лесна ИНСТАЛАЦИЯ : Деколтета за великденски знаци лесно се монтират с помощта на регулируеми на дълги ленти, картички може да се преместите на желаното от вас място за извършване на тематичната среща с великден зайче, рожден ден, празник или други дейности.Великденско УКРАСА : Чудесен великденски банер, украсени на вашия дом, офис, двор, веранда, входната врата, прозорец или палатка, флагове може да се подобри атмосферата на празника, всеки може да получи декоративен очарователен ден на великден.Великден е знак на верандата : Банер Happy Easter идва с 10шт великденски банери и дълга лента.Размер 67,2 "x 11,8". МАТЕРИАЛ : Великденски стикери са изработени от картон, хартия, плътна, я лесно се огъват. 4 Дизайн на УПОТРЕБА : Банер eater може да се използва не само като отвора на банер, тя може да се използва като банер за партита, великден, респ, стенни декоративни знаци.Лесна ИНСТАЛАЦИЯ : Деколтета за великденски знаци лесно се монтират с помощта на регулируеми на дълги ленти, картички може да се преместите на желаното от вас място за извършване на тематичната среща с великден зайче, рожден ден, празник или други дейности.Великденско УКРАСА : Чудесен великденски банер, украсени на вашия дом, офис, двор, веранда, входната врата, прозорец или палатка, флагове може да се подобри атмосферата на празника, всеки може да получи декоративен очарователен ден на великден.Великденско Украса SICOHOME, 10 бр., великден знак на верандата, на Великден банер на верандата за Пролетния вътрешен/Външен Великденски декорации врати, Вечерни Аксесоари, на хартиен декор.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория