.

.

за Google Pixel 7/7 Pro Калъф с поставка, магнитен държач с пръстен на 360 °, калъф-поставка за жени и Момичета [Поддръжка на автомобилни стойки], Защитен калъф за Google Pixel 7/7 Pro (ч?

за Google Pixel 7/7 Pro Калъф с поставка, магнитен държач с пръстен на 360 °, калъф-поставка за жени и Момичета [Поддръжка

Оценка на посетителите:

BGN 7.99
Брой продукти
Налично за поръчка

[Съвместимост] ❤ : Този калъф Google Pixel 7 е изработен от висококачествен силиконов материал, подходящ само за Google Pixel 7. [Притежателя с магнитен пръстен]❤ : Благодарение на вращающемуся на 360 ° метална пръстен на гърба на капака на корпуса можете да се насладят на гледане на видеоклипове и филми, без помощта на ръцете.Освен това, вграден метален лист за стабилна адсорбция, който може да бъде директно прикрепен към протоколи кола на притежателя. [Точни деколтета]❤ : Специално проектиран за Google Pixel 7. - Добри и точни деколтета в силиконовата рамка, лесен достъп до всички бутони и портове.Повдигнати рамка дава възможност да се откъсне на екрана и фотоапарата от равна повърхност, като се избягва надраскване. [Защита за Google Pixel 7] ❤ : Благодарение на силиконовому материал калъф Google Pixel 7 винаги ще защитава вашия телефон от падане, удар или сътресения при ежедневна употреба. [Гаранция] ❤ : гаранция за качество на 180 дни, ако имате проблеми с качеството на корпуса на Google Pixel 7, моля, свържете се с нас за първи път.Ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблема. [Съвместимост] ❤ : Този калъф Google Pixel 7 е изработен от висококачествен силиконов материал, подходящ само за Google Pixel 7. [Притежателя с магнитен пръстен]❤ : Благодарение на вращающемуся на 360 ° метална пръстен на гърба на капака на корпуса можете да се насладят на гледане на видеоклипове и филми, без помощта на ръцете.Освен това, вграден метален лист за стабилна адсорбция, който може да бъде директно прикрепен към протоколи кола на притежателя. [Точни деколтета]❤ : Специално проектиран за Google Pixel 7. - Добри и точни деколтета в силиконовата рамка, лесен достъп до всички бутони и портове.Повдигнати рамка дава възможност да се откъсне на екрана и фотоапарата от равна повърхност, като се избягва надраскване. [Защита за Google Pixel 7] ❤ : Благодарение на силиконовому материал калъф Google Pixel 7 винаги ще защитава вашия телефон от падане, удар или сътресения при ежедневна употреба. [Гаранция] ❤ : гаранция за качество на 180 дни, ако имате проблеми с качеството на корпуса на Google Pixel 7, моля, свържете се с нас за първи път.Ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблема.Черен калъф за Google Pixel 7 pro.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория