.

.

Rqhoqci Подаръци Племяннице от лели, Подаръци за Племенница Юрган, Подарък Племяннице за рождения ден от леля Ми племяннице Юрган, подарък за бала, за племенници, Идеи ?

Rqhoqci Подаръци Племяннице от лели, Подаръци за Племенница Юрган, Подарък Племяннице за рождения ден от леля Ми племяннице

Оценка на посетителите:

BGN 12.79
Брой продукти
Налично за поръчка

【Топъл подарък за племенница】 Забавни подаръци племяннице Предизвика усмивка на лицето си.Нашето одеяло - Приятелско одеало за племенница от лели или чичовци, предназначени за изразяване на любов, И е най-добрият подарък племяннице за рожден ден, подарък за бала, за племенници, Подаръци за племенница от леля Ще Приличате на Топлия поток, Вливающемуся в сърцето си. 【Мек на допир като кадифе】 Нашето одеяло Niece Изработено от 100% полиестер от микрофибър, лесно и дышащее, но същевременно топло.Не се, не добри.когато, мек и удобен.Закръглени и Пухкави На пипане, "Племенници", Подобни на Прегръдка В Уютна прегръдка. 【Уникално одеало с пеперуди】 Луксозно одеяло "Уют" с двустранен печат във формат HD с красиви пеперуди и бутылочками с пожелания и надписи за племенница Изпраща най-добрите си пожелания На племяннице, надявайки се, че мечтите се сбъдват. 【Е подходящ за различни случаи】Одеало за моята племенница Може да се използва като одеяло върху скута си, лятно одеало за кондициониране на въздуха, одеало за спане, пътни настилки одеяло, както и да постави в спалнята, разтегателен диван в хола или офис - всичко това е добър избор, може да използвате и като декорация на дома. 【Машинно пране】 Размери 50 Х 60 см Много лесни за поддръжка, това е силна одеало не избледняват и не дава на свиване след измиване, дори и след продължителна употреба запазва първоначалната пушистость, но не се използва белина.Когато те се Този подарък племяннице от леля Или подаръци племяннице от чичо си, това ще бъде най-важното коледен подарък за племенница или подаръци за рожден Ден, за племенници, подаръци племяннице на бала - всичко мотивиращи думи Дават на хората смелост, оптимизъм и страст към живота. Видя Думите На одеяле, е достатъчно, за да око навернулись сълзи. Одеало от вълнен плат премиум-клас с качествена обработка, плътно и меко, й се Прииска Цял ден Кутаться в одеяло!Когато устраиваетесь удобно на дивана, отидете в студена кино, парк, вздремнете в офиса, отидете къмпинг, пътуване зад волана - тя със сигурност ще иска да го Вземе със себе си - това уникално одеало Носи Добри пожелания и Радост в живота. Тя ще бъде и изпълнен с истинска любов, когато вие давате го на любимата си племяннице.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория