.

.

OUBA за Samsung Galaxy S23 Ultra Case, Портфейл, Държач за кредитни карти, Слотове, Пръстен, Поставка, Лъскав Кожен Калъф за Момичета и жени, Сверхпрочный Защитен устойчив на удари ?

OUBA за Samsung Galaxy S23 Ultra Case, Портфейл, Държач за кредитни карти, Слотове, Пръстен, Поставка, Лъскав Кожен Калъф

Оценка на посетителите:

BGN 3.33
Брой продукти
Налично за поръчка

【Съвместимост с Galaxy S23 Ultra 5 G】 : Нашият калъф за телефон Galaxy S23 Ultra е подходяща само за Samsung Galaxy S23 Ultra 5 G 2023 година на издаване. 【Дизайн на притежателя на карти-чантата】 : Калъф Galaxy S23 Ultra с 4 слота за карта е с капацитет до 10 карти и пари в брой без използването на обемисти чантата си. 【Качествена лъскава изкуствена кожа】 : Чанта-портфейл Samsung S23 Ultra е изработен от висококачествена изкуствена мека, лъскава кожа за момичета и жени и защитно вътрешно своята практика от TPU, който е здрав и устойчив на надраскване и пръстови отпечатъци. 【На въртящата се поставка с пръстен на 360 °】 Калъф Galaxy S23 Ultra 5g с кольцевым притежател се върти на 360 градуса като здрава и лесна за регулиране поставка, на която можете да гледате видеоклипове и филми, без помощта на ръцете; пръстен и подвижна каишка предпазват от падане за допълнителна сигурност. 【По-добра защита на】 : Кожен калъф-джобен формат на Galaxy S23 Ultra затваря всички ъгли, а вътрешната повърхност от мек TPU с мек противоударным ръба защитен от падане и удари; С релефни рамки, материали за подлагане на екрана и фотоапарата от падане и надраскване; Точни деколтета съответстват на Samsung Galaxy S23 Ultra и е подходящ за порт за зареждане, регулиране силата на звука и на страничните бутони. 【Съвместимост с Galaxy S23 Ultra 5 G】 : Нашият калъф за телефон Galaxy S23 Ultra е подходяща само за Samsung Galaxy S23 Ultra 5 G 2023 година на издаване. 【Дизайн на притежателя на карти-чантата】 : Калъф Galaxy S23 Ultra с 4 слота за карта е с капацитет до 10 карти и пари в брой без използването на обемисти чантата си. 【Качествена лъскава изкуствена кожа】 : Чанта-портфейл Samsung S23 Ultra е изработен от висококачествена изкуствена мека, лъскава кожа за момичета и жени и защитно вътрешно своята практика от TPU, който е здрав и устойчив на надраскване и пръстови отпечатъци. 【На въртящата се поставка с пръстен на 360 °】 Калъф Galaxy S23 Ultra 5g с кольцевым притежател се върти на 360 градуса като здрава и лесна за регулиране поставка, на която можете да гледате видеоклипове и филми, без помощта на ръцете; пръстен и подвижна каишка предпазват от падане за допълнителна сигурност. 【По-добра защита на】 : Кожен калъф-джобен формат на Galaxy S23 Ultra затваря всички ъгли, а вътрешната повърхност от мек TPU с мек противоударным ръба защитен от падане и удари; С релефни рамки, материали за подлагане на екрана и фотоапарата от падане и надраскване; Точни деколтета съответстват на Samsung Galaxy S23 Ultra и е подходящ за порт за зареждане, регулиране силата на звука и на страничните бутони.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория