.

.

Casa Vieja 56 Como Модерен Тропически Вентилатор на Тавана за помещения с Регулируема Яркост, Led Подсветка на Дистанционното Управление Маслото се втрива Бронзов Koa Кафяв ?

Casa Vieja 56 Como Модерен Тропически Вентилатор на Тавана за помещения с Регулируема Яркост, Led Подсветка на Дистанционното

Оценка на посетителите:

BGN 228.80
Брой продукти
Налично за поръчка

размах на острието 56 инча. ъгъл на наклон на острието 16 градуса. размер на двигателя за постоянен ток, 120 х 15 мм. Навес с ширина 5 1/2 инча.Вентилаторът е с максимален наклон от 25 градуса с приложените козирка.Двигател с бронзов покритие, настъргано масло.Три остриета, изработени от ABS пластмаса с покритие koa.Вграден 15-ватов led светлинен модул с регулируема яркост. Цветова температура от 3000 До 1350 лумена, CRI 90. Пълнофункционален ръчно система за дистанционно управление е включена в комплекта.Модерен, тропически вид от Casa Vieja.Само за използване на закрито. 6 "спусъка пръчка в комплект.Височина на вентилатора е 11 см от тавана до остриета, 13 3/4 инча от тавана до долната част на вентилатора (с 6-инчов товаро).Колекция вентилатори Casa Como за помещения ще даде своя дом елегантен и модерен вид.Той е проектиран в съвременен дизайн с три широки остриета koa finish, които се обръщат наоколо, което му придава привлекателен вид.Двигател с бронзов покритие, настъргано масло, придава атрактивен индустриален вид.Комплектът включва вграден энергоэффективный led светлинен модул.Вентилатори Casa Vieja вече повече от двадесет години, представляват върха на дизайн и ценности.Купувайте освежаващи фасоны за помещения и на открито.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория