.

.

Голяма чанта-тоут BESTonZON, 2 бр., Термосумка-хладилник за приготвяне на Bento, Термос за Храна, Червен, за съхранение, за Кейтеринга, Запечатани, Вдигане на Готвене за пъту?

Голяма чанта-тоут BESTonZON, 2 бр., Термосумка-хладилник за приготвяне на Bento, Термос за Храна, Червен, за съхранение,

Оценка на посетителите:

BGN 7.93
Брой продукти
Налично за поръчка

Случайна чанта за пица : ПРЕНОСИМА чанта-ХЛАДИЛНИК, изолирано чанта за продукти, за Многократна употреба за хранителни стоки чанти, Термоупаковочная чанта за торта, доставка на топла и студена храна с цип, водене жив топлина Чанта за пикник за обяд, торта, пица, охладени или да се запази храната топла.Пакет за подгряване на продукти с изолация за доставка : ТЕРМОСУМКА ЗА ДОСТАВКА Изключителна изработка на производство гарантира нейната дълготрайност и популярност.Изолиран термосумка за хранене : Термосумка за пица или сладкиши.Термосумки за доставка : Случайна чанта за пай, Изолирано чанта за пикник, Преносим чанта-хладилник, водене жив топлина Чанта за пикник.Пакети с изолация за пазаруване : Този вид пакети за запазване на топлината ви позволява да запазите свежи продукти, да се съхранява в хладилник или в топлина в продължение на няколко часа.Държач за съхранение.Пратката включва 1 x чанта Характеристики-Отлична изолирано чанта за доставка на пица или на пикник. - Цвят : червен. - Можете да дадете на приятелите си като подарък за нов дом. - Размер : около 40,00 X40,00 X24,00 см. / 15,72 X15,72 X9,43 инча. - Изработен от висококачествени материали, изящна изработка, издръжливост. - Покрити с алуминиево фолио, то може да се съхранява в хладилник или запазване на храната топла. - Дизайн с голям капацитет ви позволява да съхранявате много продукти. - Материал : Нетканая плат, алуминиево фолио.Описание на продукта Термосумки за доставка на Този продукт е термоизоляционную чанта, произведени от висококачествени материали, който е удобен в переноске, трайна, vi, чанти за пазаруване с изолация, са Много подходящи за пътуване на открито, могат да се използват за опаковане на пица пакетирана, консервиране на продукти за партита на открито и т.н.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория