.

.

Видеоняня NexiGo с камера и звук с 5-инчов Разделени IPS-екран, поддръжка на до 4 камери, 2-лентов звук, канче, наклон-Увеличение на батерията 4800 mah, Определяне на температу?

Видеоняня NexiGo с камера и звук с 5-инчов Разделени IPS-екран, поддръжка на до 4 камери, 2-лентов звук, канче, наклон-Увеличение

Оценка на посетителите:

BGN 1.67
Брой продукти
Налично за поръчка

【Не пропускайте нито един момент】Видеоняня Nexi Go B200 с 5-инчов екран 720p осигурява кристално ясно широкоугольное видео с 2-кратно цифрово увеличение. 【Свързване на допълнителни камери】 Свържете до четири камери на радионяне B200 и да ги гледате на всички едновременно в режима за разделение на екрана и мультициклирования.Една камера е включена в комплекта, както и допълнителни камери се предлагат отделно. 【Здрав сън】 Разширени функции B200s включва двупосочна комуникация, аларма, звуков сигнал, контрол на температурата и плеър колыбельных. 【Улов на всеки ъгъл】 Режим на нощно виждане с дистанционно управление на 350 ° позволява по-ясно да виждате вашето бебе в тъмното чрез повишаване на чувствителността на фотоапарата към светлината.Той е ефективен в обхвата на видимост до 5 м (16,4 фута).

Основни характеристики

Подобни продукти в категория