.

.

ZIYTEX Хубава Маска за Сън, Плюшено Калъфче за Очите, Превръзки на очите с нощни животни, Nap Relax, Калъфи за Сън, Маска за Сън (Цвят: Улыбающаяся Панда)

ZIYTEX Хубава Маска за Сън, Плюшено Калъфче за Очите, Превръзки на очите с нощни животни, Nap Relax, Калъфи за Сън, Маска

Оценка на посетителите:

BGN 3.33
Брой продукти
Налично за поръчка

?【Регулируема】 : Регулируеми каишки с катарами правят размерът на нашата маска за сън подходящ за всички, около 19 * 9 виж Не защемляет и не нарушава косата, а също така не травмирует ушите. ?【Затъмнение】 : Уникален дизайн на нашата маска за сън облегает носа, което ви гарантира абсолютно тъмна обстановка за сън.Можете спокойно да подремна, дори в ярко осветени места. ?【Лесна употреба】 : Нашата маска за сън е лесен за носене, тя не отнема много място, лесно за използване, отнема повече места и не се докосва до вашите мигли. ?【Идеален подарък】 : Чудесен подарък!Това е идеален подарък за приятели, родители, деца, заети от пътници или на всички, които търсят за една добра почивка или за здрав сън. ?【Многоцелеви】 : блокира целия светлина, лесно се сбогува с шумовыми проблеми и релаксира. подходящ за различни случаи, като например за пътуване, сън, медитация, йога, работа на смени и т.н. ?【Регулируема】 : Регулируеми каишки с катарами правят размерът на нашата маска за сън подходящ за всички, около 19 * 9 виж Не защемляет и не нарушава косата, а също така не травмирует ушите. ?【Затъмнение】 : Уникален дизайн на нашата маска за сън облегает носа, което ви гарантира абсолютно тъмна обстановка за сън.Можете спокойно да подремна, дори в ярко осветени места. ?【Лесна употреба】 : Нашата маска за сън е лесен за носене, тя не отнема много място, лесно за използване, отнема повече места и не се докосва до вашите мигли. ?【Идеален подарък】 : Чудесен подарък!Това е идеален подарък за приятели, родители, деца, заети от пътници или на всички, които търсят за една добра почивка или за здрав сън. ?【Многоцелеви】 : блокира целия светлина, лесно се сбогува с шумовыми проблеми и релаксира. подходящ за различни случаи, като например за пътуване, сън, медитация, йога, работа на смени и т.н. Описание на продукта : Размер : Превръзка на очите : около 19*9 смЦвет : кайсии, черен, червен и други цветыподходит за : мъже и жени.функция : 1. Външен слой от висококачествен плюш, вътрешният слой е изработен от futon материал.Меки и удобни.2. Регулируеми презрамки, не давящие при носенето.3. Това може да се балансира налягането маска за очи от лицето на потребителя, без да упражнява натиск, и потребителят се чувства по-комфортно.4. Добър ефект оцветяване, нашата маска за сън, може напълно да се затвори си очите, подкладочная плат на съответния акт може да блокира светлината, уверете се, че сте добре получите достатъчно сън у дома, в хотел или в самолета, с приятни аксесоари за пътуване ще ви помогнат да се отпуснете и да се освежите. илюстрация : 1. Внимателно измийте ръцете си в студена вода с малко количество мек шампоан / сапун.2. Не използвайте белина или омекотители на тъкани.3. Не търкайте и не скручивайте.Внимателно изстискайте голяма част от водата.Сух въздух.Опаковка : 1 бр.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория