.

.

Градински чай Зелен Балон Венец Арка Комплект от 144 бр. декорация за детската душа с Маслини, Эвкалиптовым, Зелен, Бял, Златист, С Двойна Плънка, Балони с националнот?

Градински чай Зелен Балон Венец Арка Комплект от 144 бр. декорация за детската душа с Маслини, Эвкалиптовым, Зелен, Бял,

Оценка на посетителите:

BGN 1.00
Брой продукти
Налично за поръчка

Ценна опаковка : Неутрален набор от балони включва 141 бр. балони за партита с различни размери (подробности за опаковане показани на снимката), за арка от балони цветове от градински чай и декорация на партита изглеждаше страхотно. 33 фута кабел, 16 фута лента за балони и 100 точки лепило за балони, за да завие свят бижута.ИСТИНСКИ, пълноцветен и на най-ВИСОКО КАЧЕСТВО : домакин на събитието е вече на стреса, последното нещо, което ви трябва, е да се притеснявате за това, колко дълго продължават вашите балони sage green, правилно ли е избран цвят.Не се притеснявайте!балони, изработени от висококачествен материал с дебела черупка, която не е толкова лесно се разрушава, и напълно отговарят на свой цвят.Латекс позволява на поп балони е много добре да се разтягат, когато ги надуваете.ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ : Вдигнете декор на вашето парти на ново ниво с помощта на нашия премия за набиране гирлянди от балони пастельно-зелен цвят, градински чай, който е идеален за вашия предстоящия рожден ден на детската душа, сватби, фирмени мероприятия, тематични партита в гората / safari / джунглата и сватбени партита.Украсете всяко парти, на закрито или на открито на фона на фотобудки и създайте незабравими спомени, хайде да организираме една незабравима парти.ЛЕСЕН МОНТАЖ - Не се изисква никакъв опит!Ние предлагаме три инструмента : лента, шарени скоч и точка етикети, които ще ви помогнат по-лесно да създадете арка от зелени балони.Монтаж отнема около час.За надувания ние препоръчваме използването на ръчна въздушна помпа (не е включен в комплекта) или мощен електрически. забележка : нормален ниска мощност електрическа помпа не може да надуване на балони с двоен пълнеж. 100% гаранция за качество : Ние така ценим нашите уважавани клиенти, независимо от причината, ако обемни балони sage green не отговарят на вашите нужди, ние безусловно ще възстановим парите си в пълен размер.Нашата услуга за поддръжка на клиенти Ви предоставя безплатни услуги за решаване на вашите проблеми в рамките на 24 часа.Резервоарът помпа.Резервоарът помпа.Ако търсите удобни, практични и супер-луксозни неутрални украса или домашна голяма венец от балони за детски душата, не търсете по-далеч!. Вземете своя Зашеметяващ набор от Гирлянди от 144 теми пастельного шалфейно-зелено / Бял / розов / златен цвят с балони!.Сега вече не е нужно да се разреши с лошо качество латексными топки или евтини декорации за парти в чест на рождения ден на детето, и не се притеснявайте за цвят топки.Универсален комплект гирлянди от зелени балони LULUMIKA arch е най-накрая тук, за да добавите малко магия следващия рожден ден, раждане на дете, ангажимента, сватба, годишнина или фестивальному специален повод!.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория