.

.

ORFOFE Етикети За детска Стая Декор За детска Стая Етикети В Прозореца на Слънчевата Звезда на Стенописи и Стенни Художествени Етикети Етикети Слънчевата Звезда на Т?

ORFOFE Етикети За детска Стая Декор За детска Стая Етикети В Прозореца на Слънчевата Звезда на Стенописи и Стенни Художествени

Оценка на посетителите:

BGN 36.32
Брой продукти
Налично за поръчка

СТИКЕР на стената в ХОЛА - Лесен за нанасяне, лесни за сваляне, не оставя лепкави следи.ЗАЛЕПВАЩА СТИКЕР - Просто отклейте и залепете тази стенни картини, тя ще се превърне в очарователен и изискан природа в стаята си.Стикер на стената в детската стая - с Преливащи се цветове стикери за стена с дизайн, отлична декорация за вашата спалня, дневен тракт и така нататък.Украса на стикер на стената -С креативен дизайн, отлична декорация за вашата спалня, дневен тракт и така нататък. ЕТИКЕТИ с дъга стенописи-Стикер на стената в хола, е Лесно да се прилага, лесно се премахва, не оставя лепкави следи.СТИКЕР на стената в ХОЛА - Лесен за нанасяне, лесни за сваляне, не оставя лепкави следи.ЗАЛЕПВАЩА СТИКЕР - Просто отклейте и залепете тази стенни картини, тя ще се превърне в очарователен и изискан природа в стаята си.Стикер на стената в детската стая - с Преливащи се цветове стикери за стена с дизайн, отлична декорация за вашата спалня, дневен тракт и така нататък.Украса на стикер на стената -С креативен дизайн, отлична декорация за вашата спалня, дневен тракт и така нататък. ЕТИКЕТИ с дъга стенописи-Стикер на стената в хола, е Лесно да се прилага, лесно се премахва, не оставя лепкави следи.Списък на пакетите 1 x Стикер на стената Характеристики - Материал : PVC мультяшная стикер на стената. - Размер : Около 40x73x0,1 см, с Преливащи се цветове стикери за стена. -С креативен дизайн, отлична декорация за вашата спалня, дневен тракт и така нататък, стикер на стената в детската стая. - Просто почистете и залепете тази стенни картини, това ще бъде очарователен и изискан пейзаж в стаята си, дъгова стикер на стената. - Лесен за нанасяне, лесни за сваляне, не оставя лепкави следи, стикер Star Glass. - Цвят : Както е показано на Луксозен етикет, прикрепен на стената. - Подходящ за всеки чиста гладка стена, плочки, стаите, килера и т.н. художествени Стенни стикери. - PVC материал - безопасна и изключително практични аксесоари за врати стикер.Описание на продукта Стикер на стената Rainbow Star Sun Лесно се нанася, лесно се премахва, не оставя лепкави следи.Стикери за стена за декор на детска стая Е стикер за стена за спални или дневна. стикер за дъгова стая е Изработена от PVC материал. тапети за детска градина Лесно да се придържат точно към стената, врати, огледало или гладка повърхност, която искате.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория