.

.

XYFS, Съвместим с калъф Airpods 1/2, 3D Сладък Cartoony Забавен комплект, Силиконови комплекти, ключодържатели с участието на стилни герои Air шушулките, Стилен калъф за Airpods за м?

XYFS, Съвместим с калъф Airpods 1/2, 3D Сладък Cartoony Забавен комплект, Силиконови комплекти, ключодържатели с участието

Оценка на посетителите:

BGN 3.67
Брой продукти
Налично за поръчка

❤ [Супер сладък cartoony стил забавна форма] той прави в много-мил картун стил, който ще направи вашите airpods специални. Полнотелый силиконов защитен калъф е подходящ за Apple Airpods 1 и Airpods 2. ❤ [Лекота на употреба] Проектиран за лесна инсталация, този калъф, без пантите осигурява пълна защита на корпуса Air Pods.Идеално се съчетава с форма на вашите Airpods и добре облегает ги, но не прекалено тесни. ❤Премия силиконов калъф за Airpods - устойчив на надраскване и удар, осигурява на вашите Airpods многостранен защита. ❤ [Добро съотношение между цена и качество] : Вие ще получите 1 калъф за Airpods и 1 ключодържател с дългоцевно оръжие. (С изключение на AIRPODS) изключителен дизайн на опаковката позволява задържане на Airpods на място, което ги прави лесни за переноску и позволява закрепване към джинсам и сумкам.Лесен за използване в движение. ❤ [Супер сладък cartoony стил забавна форма] той прави в много-мил картун стил, който ще направи вашите airpods специални. Полнотелый силиконов защитен калъф е подходящ за Apple Airpods 1 и Airpods 2. ❤ [Лекота на употреба] Проектиран за лесна инсталация, този калъф, без пантите осигурява пълна защита на корпуса Air Pods.Идеално се съчетава с форма на вашите Airpods и добре облегает ги, но не прекалено тесни. ❤Премия силиконов калъф за Airpods - устойчив на надраскване и удар, осигурява на вашите Airpods многостранен защита. ❤ [Добро съотношение между цена и качество] : Вие ще получите 1 калъф за Airpods и 1 ключодържател с дългоцевно оръжие. (С изключение на AIRPODS) изключителен дизайн на опаковката позволява задържане на Airpods на място, което ги прави лесни за переноску и позволява закрепване към джинсам и сумкам.Лесен за използване в движение.Калъф Airpod е изработен от висококачествен хранителен силиконов материал, не е токсичен за околната среда, можете да бъдете сигурни за употреба.Антистатик гидрофобная технология micro-matte, устойчив на лек брызгам вода, не е лесно да се изтрият, удобна за пране. 100% абсолютно нови и висококачествени защитни аксесоари за airpods, те са толкова сладки, идеално седят и трайни, а силиконов калъф осигурява добра защита от удари за вашите airpods 1 и Airpods 2. 3 D сладък cartoony уникален анимиран очарователен устойчив на удари дизайн безжична зареждане можете да получите много комплименти по въпроса, особено подходящ за деца, жени, юноши, синове и дъщери.Нагънат дизайн осигурява лесен достъп до порта за зареждане, което позволява да се зарежда Air Pods, без да махате калъф. 100% Защита от прах Оборудван кабел за слушалки, което го прави по-удобен за носене и осигурява по-голяма сигурност, вие никога не можете да се притеснявате, че вашите слушалки ще бъдат изгубени.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория