.

.

TOBABYFAT 3D Кутия за пръстени с Рози Поп Цъфтят Цветя Годежен Пръстен Кутия За Съхранение на Бижута за Годеж Притежателя Калъф за Сватбен подарък за Свети Валентин (Чер?

TOBABYFAT 3D Кутия за пръстени с Рози Поп Цъфтят Цветя Годежен Пръстен Кутия За Съхранение на Бижута за Годеж Притежателя

Оценка на посетителите:

BGN 0.33
Брой продукти
Налично за поръчка

(Изненада) на Ринга внезапно се появява елегантно от распустившихся цветове, че наистина е изненада за нея и ще зарадва!. (Красиво), Дори и след успешното предложения можете да се излага на цветя на своята рафт и на сватбата!. (Високо качество) е Изработен от твърда смола, обшит кадифе и гъста художествена обработка на хартия, това цвете ще цъфтят вечно!. (Компактен и тънък) е към джоба на якето или панталона.Лесно се носи с себе си, повече не се опитва да се скрие громоздкую кутия за пръстени!. (Уникална защита) Уникална обтегач надеждно улавя пръстен!Нови продукти на пазара ще направят вашето творение на специална изненада!.Направете предложение любов през целия си живот с помощта на контекстното калъф за годежен пръстен с цветна цвете! Размер : 10 *6,8* 2 см Цвят : червен, златен, син, черен, Помещение включва : 1 x кутия за пръстени (без пръстени).

Основни характеристики

Подобни продукти в категория