.

.

Силиконов Ключодържател Hemoton 6 бр., Празна Пътна Бутилка с Държач за Ключодържател, 30 мл Флакони за Многократна употреба за спиртни напитки, Контейнери За Съхранени?

Силиконов Ключодържател Hemoton 6 бр., Празна Пътна Бутилка с Държач за Ключодържател, 30 мл Флакони за Многократна употреба

Оценка на посетителите:

BGN 2.00
Брой продукти
Налично за поръчка

Капачки за бутилки за еднократна употреба, набор от съдове за съхранение на парфюми, калъф за пътуване. всяка прозрачна бутилка с дозатор течност е с флип капак, вашата течност не е лесно ще изтече, безопасно да се съхранява в чанта или джоб. компактен размер удобен за переноске и съхранение, което прави живота по-удобен.Дизайн ключодържатели позволява лесно да закачите бутилка на правилното място, той е удобен прикрепят към бан, сумкам или кошелькам, за да не се губят. прозрачни бутилки за еднократна употреба с цветни притежатели за ключодържатели почистват ръцете и улеснява работата.Капачки за бутилки за еднократна употреба, набор от съдове за съхранение на парфюми, калъф за пътуване. всяка прозрачна бутилка с дозатор течност е с флип капак, вашата течност не е лесно ще изтече, безопасно да се съхранява в чанта или джоб. компактен размер удобен за переноске и съхранение, което прави живота по-удобен.Дизайн ключодържатели позволява лесно да закачите бутилка на правилното място, той е удобен прикрепят към бан, сумкам или кошелькам, за да не се губят. прозрачни бутилки за еднократна употреба с цветни притежатели за ключодържатели почистват ръцете и улеснява работата.Описаниерезаливаемые капачки за бутилки Набор от Съдове за съхраняване на спиртни напитки Калъф за пътуване - Материал : Пластмаса, неопрен.- Цвят : Различни цветове.-Размер на опаковката : около 17x12x4,5 см, 6,69x4,72x1,77 инча.- Капацитет : 30 мл. Предпоставка включва 6 х 30 мл суббутылка6 х капак за бутилки.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория