.

.

Мултифункционална чанта за пелени HongNa, Раница, Чанта за памперси за пътуване, Водоустойчива чанта с вграден USB интерфейс, Черен, 11,9 × 16,6 х 7,1 (HZN888)

Мултифункционална чанта за пелени HongNa, Раница, Чанта за памперси за пътуване, Водоустойчива чанта с вграден USB интерфейс,

Оценка на посетителите:

BGN 21.33
Брой продукти
Налично за поръчка

Polyester.Внесен. [Здрав и издръжлив] Изработена от висококачествен плат Оксфорд, който е водоустойчив и не се поддава на надраскване, чанта за памперси и ще ви отведе навсякъде, не сломавшись.Най-добрият спътник в пътуването за вашето бебе!. [Гладка цип] Висококачествени ципове, могат да имат огромно значение за потребителите раници.Нашите цип са толкова прости за използване, че могат да стигат нещата от чантата не е лесно. [Идва с подложка за памперси и отделна специална чанта за памперси] Възпирам на бебето лесно с помощта на нашата голяма подложка за промяна на тампон, който е включен в комплекта на всяка чанта.Снабден с водоустойчива повърхност, която можете да почистите дезинфектант след употреба.Освен това, ще бъдат издадени на отделна чанта за памперси. [Многофункционална] Нашата висококачествена чанта за памперси обичани майки и татковци за разработени от джобове и отделения, предназначени за това, за да се направи чанта практична за ежедневните си нужди на открито. [Ръце са свободни навсякъде, накъдето и да се отправите] С лекота носете нашата раница-чанта за памперси, използвайки переноску за новородени или за прехвърляне на собствеността на детето си.Дръж го в своя детска количка с помощта на скоби на ремнях-притежателя.Останете без хендсфри цял ден, докато вие се грижите за вашето малко дете!.Грижа Инструкции : Почистете след употреба. Технически характеристики : Материал : метал Конфигуриране на : 12 Hz-4186 Hz (C8) Вход : 1/4 "моно жак (съпротивление : 470 Ω) Изход : 1/4 "моно жак (съпротивление : 100 Ohm) Дисплей : led дисплей Източник на захранване : 9 vdc Размер на продукта : 9,5x4 x 5 см /3,7x1,6x2 инча Тегло на продукта : 180 г / 6,4 грама опаковка Размер : 12x6,3x6,5 см /4,7x2,5x2,6 инча Тегло на опаковката : 255 г / 9 унции Забележка : захранващ Адаптер в комплекта не е включена.Списък на пакета : 1 х Педала тунер 1 х Ръководство на потребителя (на английски и китайски).

Основни характеристики

Подобни продукти в категория