.

.

SVAPO Start Stop само уплътняващи Водоустойчив Бутон превключвател за Аварийно Спиране на Индустриален блок за управление дръжка със Стрелка (Цвят: 3 нагоре Надолу и стоп)

SVAPO Start Stop само уплътняващи Водоустойчив Бутон превключвател за Аварийно Спиране на Индустриален блок за управление

Оценка на посетителите:

BGN 14.99
Брой продукти
Налично за поръчка

1. Произведен е от качествен материал за дълъг експлоатационен срок. 2. Проектиран с водоустойчив покритие с двойни бутони за пускане и спиране на оборудването. 3. Бутон за включване самоблокируется, бутон за изключване - автоматично нулиране. 4. Различен цвят на два бутона, лесно разпознаваем, приятен и удобен за използване. 5. Широко се използва в механично оборудване, текстилни оборудване и т.н. 1. Произведен е от качествен материал за дълъг експлоатационен срок. 2. Проектиран с водоустойчив покритие с двойни бутони за пускане и спиране на оборудването. 3. Бутон за включване самоблокируется, бутон за изключване - автоматично нулиране. 4. Различен цвят на два бутона, лесно разпознаваем, приятен и удобен за използване. 5. Широко се използва в механично оборудване, текстилни хардуер и т.н.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория