.

.

Алуминиев Радиатор HobbyPark с Охлаждащ вентилатор 5, размер на 540 550 3650, Бесщеточный Двигател, Радиатор на двигателя, за да 1/10 RC Кола, Камион, бебешка количка, Писта Движи?

Алуминиев Радиатор HobbyPark с Охлаждащ вентилатор 5, размер на 540 550 3650, Бесщеточный Двигател, Радиатор на двигателя,

Оценка на посетителите:

BGN 3.33
Брой продукти
Налично за поръчка

✔ Проверка на размера преди да купите.Съвместим с : Щеточным /бесщеточным електрически мотор с размер 540 550 3650. ✔ Захранвани от постоянно напрежение : 5-6, просто включете резервен порта на приемника, за да получат храна. ✔ Е изработена от висококачествена алуминиева сплав, с охлаждащ вентилатор, защитава двигателя от прегряване. ✔ Пакетът включва : 1 бр. ✔ 100% на Нови, оригинални, радио-управляеми изделия Hobby Park, изящна изработка и издръжливост, купи с увереност, приятелско обслужване на клиенти.Забележка : Цветът на продукта може да се различават малко от снимките и на вашия собствен компютър/телефон, моля да се допуска малка грешка при измерване на ръка.Гаранция за удовлетвореност на клиентите Ако не е на 100% напълно доволни от нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас, за да поиска връщане или замяна!Забележка : Проверка на съвместимост с вашия конкретен модел в ръководството за потребителя или се свържете с нас.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория