.

.

Празнична Кошница за шоколадови Бонбони с Черепа, Горещи Стойки за Саксии, Огнеупорни Титуляр за Тигани, 2 броя, Топлоустойчива Държачи за Съдове 8 × 8 Инча за Готвен?

Празнична Кошница за шоколадови Бонбони с Черепа, Горещи Стойки за Саксии, Огнеупорни Титуляр за Тигани, 2 броя, Топлоустойчива

Оценка на посетителите:

BGN 0.33
Брой продукти
Налично за поръчка

?Спецификации на продукта-С 2 топлоизолационни подложки (8 " x 8 инча). нашите топлоизолационни подложки топлоустойчив до 200 ℃.Можете да бъдете сигурни, че тези висококачествени термоустойчиви термонакладки добре да защитава Вашите ръце. ?Подвесное пръстен на притежателя на тенджери Лесно подвешивается.Благодарение на добре Сшитому Вътрешния Теплоизоляционному материал Няма да падне по време на пране, и Ще останете доволни Мека кърпа. ?Структура ястия помага да предпазите ръцете си от топлината на фурната.Топлоустойчиви материали Позволяват Безопасно да Извадите горещи тенджери и тави от фурната. ?един С джоб и един Без джобове.Той е много подходящ за каботажните за дъното на горещите тенджери, брызговиков за микровълнови фурни, притежатели на лъжици, открывалок за консерви, епендорф, големи каботажните. ? Трайно ползване, подходящи за ежедневна употреба в кухнята, против бръчки и свиване, се препоръчва да се пере ръчно, не машинно пране, не Bleach.Name : Набор от изолационни саксии (комплект от 2 теми) Описание материал : Водоустойчив полиестерен плат + материал срещу изгаряния Размер : 8 х 8 инча Форма : Квадрат Функции : Защита от изгаряне и топлоизолация, защита от бръчки и свиване Подвесное пръстен кухненски ръкавици Лесно подвешивается.Помага за защита на вашите ръце от топлината на фурната, една с джобове, другата без джобове.Структура на продукта : Дизайн на страничното дантела, удобен за подвесного за съхранение.Описание аксесоари : 2 Накладки за капаци на тенджери, един джоб и един без джобове.Инструкции за пране : Препоръчва се ръчно пране, да не машинно, да не се избелва.Приложими сценарии : Подходящ за отваряне на капачки, в кухнята, в микровълнова фурна, за приготвяне на готови ястия, барбекю на открито и т.н.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория