.

.

Allereyae Пръстени за плетене на коса във формата на листа, Сребърни Расти, Обръч във формата на Листа, Пръстени, Плетене Косата, Скоби, Малка Висулка във формата на Лист?

Allereyae Пръстени за плетене на коса във формата на листа, Сребърни Расти, Обръч във формата на Листа, Пръстени, Плетене

Оценка на посетителите:

BGN 3.00
Брой продукти
Налично за поръчка

Шнола за белезници с гъвкави проводници от сребърни листа е изработена от висококачествена сплав и лесно се носи и да се съчетаят с дрехи.Фиби-пръстени за коса с дредами на реални изображения.Запазват цвета и не изчезват.Панделки за коса с листа, скоби за шапки, с няколко възможности за избор, подходящи за подрастващите момичета и жени.Пръстени за коса със сребърна панделка, клеми, подходящи за ежедневието или парти, сватба, абитуриентски бал, нощен клуб или всякакви специални случаи.Маншет-обръчи в стил бохо с плитки. при възникване на някакви проблеми след получаване на стоката, моля, незабавно се свържете с нас. -Реколта златар шнола за коса -Изискана шнола за коса Информация за продукта -Цвят и размер : показани на снимките.Продуктът е ръчна изработка, отлично качество на изработката.Изберете като мил подарък на себе си или на любим човек. -Материал : сплав -Подходящ сезон : 4 сезон -идеален за сватби и партита, партита и за ежедневието.Време за обработка : Организиране на изпращане в рамките на 24 часа.Ако имате някакви въпроси, като например описание на стоки, политиката за връщане и инструкции за доставка, пишете ми за повече информация.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория