.

.

Остри Големи Щипки за коса с Банан, Бъни и за Момичета, Аксесоар за жени, Красиви Фиби за коса, Украса за коса, Подаръци, Определени заколок за коса (F, един размер)

Остри Големи Щипки за коса с Банан, Бъни и за Момичета, Аксесоар за жени, Красиви Фиби за коса, Украса за коса, Подаръци,

Оценка на посетителите:

BGN 10.72
Брой продукти
Налично за поръчка

[Подходяща за повечето случаи за момичета] - Тези щипки за коса са идеални за хубави момичета и деца през зимата и пролетта, както и за ежедневните дейности, като например срещи и Великден. 【Предпоставка, в комплект】-Идва с заколкой за коса, която съдържа 6 цвята, ви предоставя повече възможности за носене и преобличане и идеално се съчетава с вашите различни прически и дрехи.Функция. [Мек материал] - Тези фиба за коса във формата на зайче, Изработени от висококачествена шифоновой тъкан.Закръглена, Изискан кок, Украсена с чудесни аксесоари във формата на зайци.Те са Нежни, красиви на вид и по-меки в Ръка, като придава на Вашата Прическа Вече на Жизнеността и Блясъка.Включи. [Подходяща за повечето случаи за момичета] - Тези щипки за коса са идеални за хубави момичета и деца през зимата и пролетта, както и за ежедневните дейности, като например срещи и Великден. 【Предпоставка, в комплект】-Идва с заколкой за коса, която съдържа 6 цвята, ви предоставя повече възможности за носене и преобличане и идеално се съчетава с вашите различни прически и дрехи.Функция. [Мек материал] - Тези фиба за коса във формата на зайче, Изработени от висококачествена шифоновой тъкан.Закръглена, Изискан кок, Украсена с чудесни аксесоари във формата на зайци.Те са Нежни, красиви на вид и по-меки в Ръка, като придава на Вашата Прическа Вече на Жизнеността и Блясъка.Включи. 1 Шнола за коса с великден заек. в комплект [Подходяща за повечето случаи за момичета] -Тези щипки за коса са идеални за сладки момичета и деца през зимата и пролетта, както и за ежедневните дейности, като например срещи и Великден.функция【Предпоставка, в комплект】-Идва с заколкой за коса, която съдържа 6 цвята, ви предоставя повече възможности за носене и преобличане и идеално се съчетава с вашите различни прически и дрехи.[По-гъвкава] - Тази шнола за коса има добра еластичност и гъвкавост, са подходящи за вашите гъсти, тънки, дълги, преки или къдрава коса.[Мек материал] - Тези фиба за коса във формата на зайче, изработени от висококачествена шифоновой тъкан.Закръглена, изискан кок, украсена с чудесни аксесоари във формата на зайци.Те са нежни, красиви на вид и по-меки в ръка, като придава на вашата прическа вече на жизнеността и блясъка.[Сладки подаръци] - Красивите и невероятни подаръци за вашите приятели, любовници, приятелки и майки за Коледа, рожден Ден, годишнина, Свети Валентин и Деня на майката.Аз съм сигурен, че им е много харесван подарък.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория