.

.

Milisten 4 бр. Държач за ножици, Поставки за телефони, Формуляр C-тип Скоба за Десктоп реч със скоба за стрели, Фиксирани Поставки, Камера, с Регулируема Конзола за Монтир?

Milisten 4 бр. Държач за ножици, Поставки за телефони, Формуляр C-тип Скоба за Десктоп реч със скоба за стрели, Фиксирани

Оценка на посетителите:

BGN 38.19
Брой продукти
Налично за поръчка

Скоба ЗА НАСТОЛЕН микрофон - Размер : Основа скоба за микрофон е около 10 х 6 виж СКОБА за микрофонного скоба - лесно се монтира на бюрото си.РЕГУЛИРУЕМА поставка ЗА КАМЕРА - Трайно зажимное основа осигурява надежден и здрав начин на закрепване микрофонной влакчета.Настолен СКОБА за МИКРОФОН - Защитен винт-предпазва повърхността на работния плот на компютъра ви от всякакви драскотини.Основата на ПРИТЕЖАТЕЛЯ на C-ТИП - C-образна душ-клип е предназначен за настолен монтаж, училищни и обществени прояви.Скоба ЗА НАСТОЛЕН микрофон - Размер : Основа скоба за микрофон е около 10 х 6 виж СКОБА за микрофонного скоба - лесно се монтира на бюрото си.РЕГУЛИРУЕМА поставка ЗА КАМЕРА - Трайно зажимное основа осигурява надежден и здрав начин на закрепване микрофонной влакчета.Настолен СКОБА за МИКРОФОН - Защитен винт-предпазва повърхността на работния плот на компютъра ви от всякакви драскотини.Основата на ПРИТЕЖАТЕЛЯ на C-ТИП - C-образна душ-клип е предназначен за настолен монтаж, училищни и обществени прояви.Списък на пакетите 4 x основа за скоба микрофон Информация за продуктите на Основата на притежателя на микрофона спестява място благодарение на компактния си зажиму, който на практика е на едно ниво с вашето работно бюро. монтиране на скоба за микрофон 93x2. закопчалка за настолен телефон Твърда основа с клипс осигурява здрав и надежден начин за закрепване на микрофонной багажник. скоба за микрофонных ножица - 2 комбинации, за да отговори на нуждите на ежедневна употреба.скоба за настолен микрофон - всички магазини, семейството, сцени, студия, излъчване и запис на видео и т.н.; направен е във формата на рамка, на притежателя на затягане.Характеристики стойка за микрофон C-образна форма - Цвят : черен. стойка за микрофон - лесно се монтира на бюрото си. стойка за микрофон с ножица 36x0. титуляр стойка за микрофон-С помощта на тази група можете да водят директни предавания, да записвате видео, да пеят песни и така нататък. скоба за десктоп закрепване на микрофона c-образна форма за микрофон - Размер : 10x6x1cm / 3. скоба за микрофонного плот C-образна душ-стяга, предназначени за настолни приложения, училище и обществени събития.Скоба за микрофон - С помощта на регулируеми позиционирующих винтове лесно може да закачите навсякъде с дебелина 5 см. настолна поставка за микрофон - Материал : пластмаса, рафтинг. таблет с ножничным лост 39 инча.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория