.

.

Биогриц за избор на 12 унции. Компостируемая екологично чиста гореща чаша с био-подплата [144 бр.], за Еднократна употреба чаши за кафе с двойни стени и капаци - Хермети?

Биогриц за избор на 12 унции. Компостируемая екологично чиста гореща чаша с био-подплата [144 бр.], за Еднократна употреба

Оценка на посетителите:

BGN 2.67
Брой продукти
Налично за поръчка

✔️ Трайни чаша и надеждни капаци : Компостируемые екологично чисти Нашите хартиени чаши за кафе с тегло 12 грама с капаци са здрави и надеждни.Нашите шапки CPLA премиум-клас сигурно си затварят чаша, като осигурява идеално покритие и липсата на разливи.Нашите чаши за кафе с обем 12 унции с капаци - чудесен избор за ресторанти, поръчки от това, кафене, офис, магазин, павилион, концесията сергии, сватби, ден на благодарността, партита и т.н. За подаване както на горещи, така и студени напитки. ✔️ Удобни чаша : Нашите горещи чаши преносими и са идеални за пътуване, предлагайки удобство.Нашите чаши за кафе с обем 12 унции с капаци, здрав, издръжлив, добре издържат на топла напитка и най-подходящи за приготвяне на чай, кафе, горещ шоколад или други горещи напитки.Нашите чаши с двойни стени могат да се използват без ръкави. ✔️Екологично чисти чаши : Нашите еко-чаши, изработени от хартия и облицовани PLA, за разлика от пластмаса или восък.Биоклейка - това е екологично чист източник, който представлява солидна и екологично чист алтернатива на традиционните пластмасови облицовки и химически воскам. ✔️ Температурна устойчивост : чаши за топли напитки Bio Green Choice издържат на широк диапазон от температури (до 220 ° F?).Двойни стени много добре издържат на нагряване ☕️ , което прави чаши, удобни за съхранение .Изолация запазва напитката гореща в продължение на дълъг период от време. ✔️ Сертифицирана за контакт с хранителни продукти : Всички Bio Green Choice отговаря на необходимите изисквания за контакт с хранителни продукти.Компостируется в търговски помещения.Може би във вашия район няма подходящи удобства.Bio Green Choice е част от решението на екологична криза, предлагащи света екологично чист алтернатива на традиционните хартиени кърпи за ръце и пластмасов еднократен изделия.Нашите горещи чаши с капаци предлагат широк кръг от потребители възможност за запазване на природните ресурси, чрез използване на екологично чисти компостируемых материали.PLA (Поли-млечна киселина) - това е полимер, получен от царевично нишесте.C-PLA - това е модифицирана полимолочная киселина, която е модифицирана за да се придаде по-голяма устойчивост на топлина, отколкото обичайната PLA.Чаши и капачки Bio Green Choice по-полезни за човека и околната среда.Те не предават на миризми и не променят вкуса на храната.Bio Green Choice - това е умно и лесно решение за постигане на "нула отпадъци" във всички индустрии, включително (но не само) ресторанти, кафенета, хотели, дейности с поддръжката на дома и всички видове партита и тържества.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория