.

.

Чанта за Обяд, Изолирани Чанти за обяд, Дамски Термална Чанта-Тоут, Преносим Чанта на рамото, Изкуствена кожа, Чанта за Носене на Храна, Чанта за Пикник Чанта от Розо?

Чанта за Обяд, Изолирани Чанти за обяд, Дамски Термална Чанта-Тоут, Преносим Чанта на рамото, Изкуствена кожа, Чанта

Оценка на посетителите:

BGN 35.58
Брой продукти
Налично за поръчка

❥УПОТРЕБА : В живота изолированную чанта за обяд ще отговарят на всички необходими ви обяд (контейнер за хранене, стъклени буркани, бутилка за вода, закуски и плодове), тя може да се поднови или сгъваеми в зависимост от необходимия размер, който ще спести място в хладилника или раница. ❥ МНОГОФУНКЦИОНАЛНИ чанти за обяд : Много лека чанта-тоут за обяд, вие също може да я използва като чанта-хладилник за обяд с една торба за лед, чанта за пикник, различни чанта или скучна чанта, подходяща за опаковане на леки закуски в дълги пътувания, големи чанти за обяд за жени или за мъже. ❥ Лек и портативен : чанта за обяд проста, модерна и лека, нея е удобно да се използва като чанта за обяд, чанти-хладилник, чанти за пикник, друга чанта или пазарска чанта. ❥ ВОДОУСТОЙЧИВА ИЗОЛАЦИЯ: набор от разработени детайли правят тази стилна чанта за обяд идеална за работни обеди, на учебните часове за тийнейджъри, пикник, къмпинг, за пътуване, за плажни и спортни дейности на открито. ❥ ГАРАНЦИЯ за удовлетвореност: Ако не сте напълно доволни от нашия продукт, просто се свържете с нас, ние ще направим всичко възможно, за да ви предложи задоволително решение!.Параметър на продукта:Обяд-бокс за обяд backpack Lunch Box Мъкна Функционален багаж Добре дошли в нашия магазин.Надявам се, вие ще имате добър опит за пазаруване ~ Спецификация : Име : Чанта за обяд Материал : платно Цвят : Златна роза Спецификация : 29*21*17 Приятелско напомняне : 1. Моля, проверете размера преди покупка, благодаря!2. Измерва се размерът на ръка, може да бъде грешка в 1-3 см, моля, разберете.3. Различни устройства дисплея, имат различия в цвета на снимките, моля обърнете се към самия продукт.4. Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро. 5. В нашия магазин има и други стилове на стоки, добре дошли на гостите! 6. Пакет за обяд не включва обяд-бокс.

Основни характеристики

29*21*17 cm:
Friendly Reminder:
1. Please check the size before buying, thank you!:
2. Manually measure the size, there may be an error of 1-3cm, please understand.:
3. Different display devices have color differences in the pictures, please refer to the actual product.:
4. If you have any questions about our products, please feel free to contact us via email, we will solve the problem as soon as possible.:
5. There are other styles and different styles of products in our shop, welcome to visit!:
6.Lunch bag does not include lunch box. :

Подобни продукти в категория