.

.

Sither / 2 бр. Дамски Верига за крака на Плажна Сватба, Сватбени Сандали, Foot Гривна с Декорация във формата на Кристали, Бижута Гривни за краката или Ръцете, Foot Гривна с П?

Sither / 2 бр. Дамски Верига за крака на Плажна Сватба, Сватбени Сандали, Foot Гривна с Декорация във формата на Кристали,

Оценка на посетителите:

BGN 9.06
Брой продукти
Налично за поръчка

Дизайн : Бохо Silver Crystal Foot гривна Гривна Бижута за Плажна Сватба.Материал : висококачествена сплав, него не е лесно да се прекъсне, няма да доведе до дискомфорт на кожата. Размер : Обиколката на : 7,1 "-11", дължина : 4,1", пръстен на чорап : регулируема.Приложими случаи : лятна плажна сватба, бельо, тематични партита, cosplay костюми, карнавал, Хелоуин, Св.Валентин.Добре дошли, за да си купя по-красива гривна и аксесоари в нашия магазин. ☀За НАС ☀ ♥ Ние предлагаме красиви Елегантни и очарователни аксесоари за Красива елегантна и очарователна Булка ♥ ☀ЧЕРЕШКАТА НА ТОРТАТА За ВАШИЯ СВАТБЕН НАЧИН на ☀ ♬ Нашите аксесоари са много красиви, с които можете да украсите към свадебному рокля, също са подходящи за някои случаи и стил, независимо дали е на парти, абитуриентски бал, театрално представление, стрелба, те могат да подкрепят своя модерен, умен, прост, уникален, стръмни, класически, casual стил♬ ♬ Идеален подарък за булката, най-добрият подаръчен комплект за къпане на булката, както и подарък за жена, приятелка, дъщеря, момичета, юноши, приятелите на Свети Валентин, абитуриентски бал, рожден ден, Коледа, Великден, рожден ден и т.н., класически и елегантен дизайн, който обещава красиви и удобни дрехи, и жените от всички възрасти могат да се насладят на тях всеки ден♬ ➤ НАШАТА искреност➤ Тези аксесоари са внимателно изработени от нашите служители ръчно, красиви форми и с добро качество, Ние много се надяваме да ви придават особен стил сватба, така че ние разработваме и произвеждаме я много внимателно.! 【 Политика за връщане на】 2. Стоки, които имат проблеми с качеството, не може да се върне за връщане или замяна, като се свържете с нас в рамките на 3 дни от датата на получаване на вашите стоки. 2. Всеки продукт, който е бил в употреба, връщане и размяна не може да бъде. 3. Всички върнати стоки, трябва да бъде в съвсем нова състояние, неизползвани и с оригиналния етикет. 4. Свържете се с нас: По всякакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще ви отговорим възможно най-скоро. * Техническа поддръжка* 3. Моля, опитайте се да не се допуска попадане на аксесоар вода, алкални и други едких течности. 4. Моля, не забравяйте да се свали аксесоар преди лягане вечер, моля, сложи аксесоар в затворена опаковка.Нашата визия-да се осигури красиви аксесоари за всяка булка! ♬ НАДЯВАМ се да ви хареса моят магазин♬.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория