.

.

Поставка за саксии във формата на сот, Топлоустойчива Подложка За изсушаване на чинии на масата KUFUNG, Поставка за лъжици Hot Pads, Нескользящие, Гъвкави, Издръжливи, Мог?

Поставка за саксии във формата на сот, Топлоустойчива Подложка За изсушаване на чинии на масата KUFUNG, Поставка за лъжици

Оценка на посетителите:

BGN 1.90
Брой продукти
Налично за поръчка

【Безопасен материал】 : Изработени от висококачествен хранителен силикон, нашите подложки за горещи тенджери и тигани не са токсични и не пропускат вредните химикали в храната, осигуряват отлична термозащиту, остават невредими при екстремни температури от -40 ° C до 230 ° C и може да се използва във фурна, фризер, микровълнова печка или миялна машина. 【Силна гъвкавост и еластичност】 : Силиконови подложки KUFUNG издържат на многократно излагане на усукване и огъване, не оставят следи и не се деформира, а не лека деформация. 【Конструкция подвесного куката】 : Лесно се съхранява и издръжлив, навивам на руло или да виси на кука, просто се измива на ръка и се мият в миялна машина. 【Клетъчна конструкция】 : Ефективна изолация, устойчива на плъзгане, и топлината бързо изчезва. 【Размер】 : Той има размери 6,8x6,8 инча, различни цветове по ваш избор, ще придадат на вашия дом весела атмосфера и живи бижута.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория