.

.

AiDuoWuYiP Шлейка за зайци Мека Шлейка и Каишка Комплект Шлейка Жилетка с Каишка, за Зайци, Хамстери, Котки и Други Дребни животни (И)

AiDuoWuYiP Шлейка за зайци Мека Шлейка и Каишка Комплект Шлейка Жилетка с Каишка, за Зайци, Хамстери, Котки и Други Дребни

Оценка на посетителите:

BGN 3.73
Брой продукти
Налично за поръчка

[Неща] Шлейка за заек изработена от полиестер, памук и лен дантела, която е мека, компактен и лек.Дишаща мрежа не дава усещане задуха, която е здрава и износостойка, и тя е подходяща за всички сезони. [Свободната дърпане на въже] Той е оборудван с въже с дължина 47,24 инча / 120 см, която позволява на вашите зайци или друг дребен домашен любимец да се движи свободно, без ограничения, без да се чувствам тесен.Това помага да се ръководят вашия домашен любимец на разходка в безопасно място, за да се предотврати случайно нараняване или други вреди от пешеходци. [Лесно се побира и се отстранява] Мощна и быстросъемная затвори лесно се побира и се отстранява, намаляване на напрежението на врата домашен любимец и да се гарантира, че домашен любимец удобно за носене без налягане. [Защита от бягство] Катерене обтегач от сплав D-тип осигурява надеждно закрепване на въжетата, за предотвратяване на бягство на домашни любимци. [Регулируема] Това се отнася за зайци, хомякам, котки и други с дребен домашен любимец.Можете да настроите големината на изделия в съответствие с размери по-малки животни, за да им осигури свободно пространство.Шлейка за зайци Мека шлейка и каишка Комплект Колан Жилетка с каишка, за Зайци, Хамстери, Котки и други дребни животни.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория