.

.

Четка-Стъргало за почистване, Четка Стъргало За почистване, резервни Части За почистване, Сменяеми Аксесоар За четки-Скрепер, Годни за Shark APEX AZ1002 AX950 AX951 AX952, Четка Ст?

Четка-Стъргало за почистване, Четка Стъргало За почистване, резервни Части За почистване, Сменяеми Аксесоар За четки-Скрепер,

Оценка на посетителите:

BGN 11.30
Брой продукти
Налично за поръчка

[Перфектни аксесоари за вашата прахосмукачка] Професионални сменяеми аксесоари за ролкови четки за прахосмукачки, изящна изработка, може да замени стари или износени четки за килими, спестявайки си разходите за закупуване на нова прахосмукачка.Идеален за въртящи се четки на прахосмукачка. [Висококачествени материали] Въртящата се четка за прахосмукачка, Изработена от висококачествен желязо, кърпичка, пластмаса, не е токсична, не е миризма, осигурява дълъг срок на експлоатация.Перфектно за вашия ролка самоочищающейся четки Shark APEX.Създайте за нас безопасна и здравословна околна среда.Роликовая четка за прахосмукачка Шарк Shark APEX AZ1002 AX950 AX95. [Високо чистящая способността да] Роликовая четка за прахосмукачка е изработена от мека четина, която предпазва косата от заплитане и предотвратява перекручивание ролки.Въртящата се четка може да почистват поле, без да наранява пода.Той е много лесен за използване и може с увереност да закупите. 51 Аксесоари за основните четки на прахосмукачка AX952. [Лесен за почистване], Почистете ги ръчно пране в топла вода и ги оставете да изсъхне напълно на въздуха, преди повторно използване.Редовно почиствайте сменяеми детайли, за да се подобри усвояването и максимално да се удължи срока на експлоатация на вашия.това може да ви гарантира ефективна работа и почистващ ефект прахосмукачка. [Идеалните аксесоари] Професионални аксесоари за подмяна на ролкови четки за прахосмукачки, изящна изработка, може да замени стари или износени четки за килими, лесно разбираемые и промяна, подходящи за Shark APEX AZ1002 AX950 AX951 AX952. Функция : 1. Преносим аксесоар за подвижен четка за прахосмукачка с високо качество.2. Въртящата се четка за прахосмукачка, за да може да се предотврати наматывание на косата.3. Изработен от висококачествени материали, е трайна употреба, практичен и удобен.4. Лесно е запознат и се заменя, идеален за Shark APEX AZ1002 AX950 AX951 AX952.5. Валяк със защита от навиване, въртящ четка за отстраняване на прах в колектор на прах.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Четка за почистване Материал : желязо + кратък плюш + пластмаса съдържание на Пакета : Подходящ за Shark APEX AZ1002 AX950 AX951 ax952 Размер на продукта : прибл. 27 x 3,5 см / 10,6 х 1,4 инча Тегло : прибл. 240 г / 8,5 унции Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение 0-2 см от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.2. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.Осъществяване Списък : 1 х Роликовая четка за прахосмукачка.

Основни характеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Vacuum Cleaner Rolling Brush
Material:
Iron + Short Plush + Plastic
Fitment:
Fit for Shark APEX AZ1002 AX950 AX951 AX952
Product Size:
Approx. 27 x 3.5 cm / 10.6 x 1.4 in
Weight:
Approx. 240g / 8.5oz
Note:
1. Please allow 0-2 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
Package List:
1 x Vacuum Cleaner Rolling Brush :

Подобни продукти в категория