.

.

Housoutil Метла Стенен Държач 2 бр. Държач за Сешоар за Баня Стенен Органайзер За Сешоар За Коса Подвесная Сгъваема Стойка за Тоалетна, Баня, Органайзер за Инструменти з?

Housoutil Метла Стенен Държач 2 бр. Държач за Сешоар за Баня Стенен Органайзер За Сешоар За Коса Подвесная Сгъваема Стойка

Оценка на посетителите:

BGN 8.88
Брой продукти
Налично за поръчка

Това може да ви спести много място, можете да го инсталирате на стената и в други по-малки помещения.Подходящ за захващане на повечето видове фенов за коса.Това ще отговаря на вашите нужди.Този стенен сешоар на конзолата - чудесен инструмент за поддържане на ред в банята.Това е продукт, изработени от трайни материали, гарантиращи тяхното качество и дълготрайност.Е съвместима с всеки друг съвременен интериор за дома, достатъчно здрав, за да продължи дълго време.Описание 2 бр. Държач за сешоар за Баня, Стенен Органайзер за Сешоар за коса, Подвесная часова, Сгъваема за Тоалетна, Органайзер за инструменти за оформяне на косата в Банята Особености - Материал : .- Размер : 15x15 виж - Цвят : зелен.Пратката включва 2 подложки за сешоар за коса.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория