.

.

Тенис Топки за Кучета, Забавни Писклив Играчки за Кучета, детски Играчки за Дъвчене за упражнения и дресура | 6 Опаковки Цветни, Лесно ловящихся Топки за домашни куч?

Тенис Топки за Кучета, Забавни Писклив Играчки за Кучета, детски Играчки за Дъвчене за упражнения и дресура | 6 Опаковки

Оценка на посетителите:

BGN 4.53
Брой продукти
Налично за поръчка

? 2,6" за едно куче дребни/СРЕДНИ породи - този на топка за тенис е удобно за носене кучета малки /средни породи. Диаметър 2,6 инча, съвместима с всички малки установки Chuckit.Высококонтрастные цветове позволяват домашни любимци лесно да се разграничат топки по време на игра на открито.Всяка опаковка включва в себе си 6 броя с многократно вкара чанта за носене. ⚾ ЗДРАВ - по-Безопасни, отколкото на обикновена топка за тенис!Разполага с корпус от естествен каучук, покрити с абразивни войлоком.Нашите мъниста за кучета по-мек ефект върху устата на кучето, като го защитава зъбите и венците.Изработен от нетоксичен латекс, каучук, е безопасно за домашни любимци. ? ИГРАЧКА с топката-пищалкой - Нашата детска играчка с топка за кучета, която издава забавни звуци и скочи.Когато кучето хапе топката и публикува пищащий звук, това може да причини на кучето интерес и продължи да играе в продължение на дълго време. ? ИГРАЧКИ ЗА домашни животни на детската площадка или във ВОДА - Този на топка за тенис, изработени от лека, гумен материал, позволява не само да се обучават домашни любимци, на детската площадка, но и отлична водна играчка за кучета, които обичат да играят в басейна или на плажа. ? САМО ЗА ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ - Пригответе се за комуникация и забавление със своите кучета и котки!Нашите играчки за домашни любимци, укрепват връзката между човека и животните, както и ярки цветове помага на кучетата и за кученцата остане богат.Добро качество и бързо обслужване на клиентите - това са причините, поради които сте избрали нас.- ДОБРИ ТОПКИ ЗА КУЧЕТА ЗА УПРАЖНЕНИЯ И ДРЕСУРА : Чанта с тенис топки Hyper Pets - това е забавен и безопасен избор за кучета на всички етапи от живота.ИНТЕРАКТИВНИ ИГРАЧКИ За кучета ЯРКИ ЦВЕТОВЕ : Тези топки за кучета предлагат в различни ярки забавни цветове, като оранжево, розово и зелено, което ви позволява лесно да ги намерите в храстите, вода, листа и трева.РАБОТИ С установки за топки : Съвместим с повечето автоматични установки за кучешки топки, като i Fetch, All for Paws, IDOGMATE, Пет Prime и Яки.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория