.

.

BESTOYARD Нашийник за кучета, Нашийник за Котка, Нашийник на домашен любимец, Нашийник-Пеперуда, Хелоуин, Звънец, Регулируем Нашийник-пеперуда, Удобен Нашийник за Кучет?

BESTOYARD Нашийник за кучета, Нашийник за Котка, Нашийник на домашен любимец, Нашийник-Пеперуда, Хелоуин, Звънец, Регулируем

Оценка на посетителите:

BGN 3.00
Брой продукти
Налично за поръчка

Нашийник с собачьими завязками - перфектна декорация за вашия домашен любимец на Хелоуин за създаване на забавна и ужасяваща атмосфера.Нашийник с завязками за котки-Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване, може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!.Нашийник за домашни любимци - Произведен от материал, който лесно да се прекъсне за продължителна употреба.РЕГУЛИРУЕМ нашийник с папийонка - Украсете им на домашен любимец за забавна Хелоуин.УДОБЕН нашийник за кучета с папийонка - може да направи вашето кученце или котка по-специални и красиви.Нашийник с собачьими завязками - перфектна декорация за вашия домашен любимец на Хелоуин за създаване на забавна и ужасяваща атмосфера.Нашийник с завязками за котки-Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване, може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!.Нашийник за домашни любимци - Произведен от материал, който лесно да се прекъсне за продължителна употреба.РЕГУЛИРУЕМ нашийник с папийонка - Украсете им на домашен любимец за забавна Хелоуин.УДОБЕН нашийник за кучета с папийонка - може да направи вашето кученце или котка по-специални и красиви.Кръст Бод Пакет включва 1 х нашийник-пеперуда за домашни любимци Характеристики -Размер : Приблизително 21x7,5x4 см, нашийник-пеперуда. - Размер : прибл. удобна яка-пеперуда размер 27 х 7,5 х 4 виж - Материал : мед, желязо, пластмаса нашийник за домашни любимци. - Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване, може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодарим ви! -Размер : приблизително 24x7,5x4 виж -Цвят : както е показано. регулируем нашийник с папийонка, нашийник за котки - Произведен от материал, който лесно да се прекъсне за продължителна употреба. - С уникален и оригинален дизайн, идеално повторяющим тема Хелоуин. - Може да направи вашето кученце или котка по-специални и красиви. Идеални за декорация за домашни любимци на Хелоуин за създаване на забавна и ужасяваща атмосфера. - Украсете тази своя домашен любимец за забавна Хелоуин.Информация за Товарахкомфортный нашийник с папийонка Изберете един и започнете сега. регулируем нашийник с папийонка Този нашийник за домашни любимци е изработен от висококачествен материал за издръжливост и за еднократна употреба.вратовръзки-врати за домашни любимци Весел и креативен дизайн подчертава празнична тема.котка, нашийник с завязками Ако търсите специално украса за вашия домашен любимец на Хелоуин, този предмет е добър избор.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория