.

.

Saumic Занаятите Набор от Пет стенни картини в рамки За декорация на дома, картини за хол, офис, стенен декор голям Размер. (75 X 43 см ) K1

Saumic Занаятите Набор от Пет стенни картини в рамки За декорация на дома, картини за хол, офис, стенен декор голям Размер.

Оценка на посетителите:

BGN 0.33
Брой продукти
Налично за поръчка

ОБЛИЦОВКА ТРУБУЛЕМ ПРИ ДЕКОРИРАНЕ НА ВАШАТА СТЕНА!! - Този комплект от 5 стенни стенописи - най-доброто бижу за вашите стени.Като поставили тази картина на стената , Можете Напълно да се подобри Атмосферата в Стаята , напълни Я с Голям Творчески Потенциал .
. ЗАЩО да ИЗБЕРЕТЕ ТАЗИ КАРТИНА, Тази картина е направена на масивна дървена дъска, Mdf 6 мм дебелина , което я прави много здрави и издръжливи в сравнение с други картини.Картината е покрита с UV - радиация , което го прави пылеустойчивой и много лесно за почистване.; ПРЕДСТАВЕТЕ си ТАЗИ НЕВЕРОЯТНА КАРТИНА НА СТЕНАТА - Картина Вдъхва нов Живот в Стаята , където е публикуван.Подходящ за всяка стая на Вашия дом, офис, хотел, спа.
. X FACTOR - Тази картина ще Даде на Вашата стена Чисто Нов стилен вид, тъй като тя включва три теми : Васту, а също така олицетворява Същността на абстрактно и модерно изкуство, което я отличава от други картини, и вие ще усетите Три различни вида изкуство.
. КЛИЕНТЪТ е ЦАР - Нашата марка Saumic Занаятите Усърдно работи за повишаване на удовлетвореността на всички наши клиенти, затова, ако се сблъскате с някакви проблеми с нашия продукт И считат го за Недостоен, вие ще получите безплатна подмяна с наша страна.
. Името размер : 17 X 30 см; Форма на продукта : правоъгълна; Вид боя : энкаустика.Saumic Craft е този комплект от 5 страхотни картини за вашата стена.Картината е Напълно ще Промени Атмосферата на стаята , в която той ще бъде Публикуван .Paintimg е дебела дървена дъска, и е Цифрова UV покритие , което Го ПРАВИ много лесен за почистване .Цените на продуктите от нашата марка е Много Разумни и В Съответствие с Качество, което ние предлагаме на Нашите Клиенти, Ние гарантираме, че Вие Няма да съжалявате за покупката си, Saumic Craft е Добре известен със своите услуги след продажбата на услуги, и в случай, че Имате някакви проблеми с всеки Наш продукт, може да го замени безплатно Без никакви допълнителни разходи.Благодаря Ви за Вашата покупка.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория