.

.

DOITOOL Стенни Закачалка за дрехи Woodsy Decor 2 елемента Бамбук Монтиране на Куката Без своята практика Стенни Закачалка От Неръждаема Стомана Кука Ключ Палто, Шапка, Куки ?

DOITOOL Стенни Закачалка за дрехи Woodsy Decor 2 елемента Бамбук Монтиране на Куката Без своята практика Стенни Закачалка

Оценка на посетителите:

BGN 1.67
Брой продукти
Налично за поръчка

Монтиране на куката от бамбук и неръждаема стомана, устойчиви на корозия, устойчив на абразия, водоустойчив, както и.Трайно се използва като кука за дрехи, шапки, ключодържатели, бижута и още много други, многофункционално използване за много неща.Това няма да навреди на дрехите си или на други хора.Той е проектиран с уникална естетика, допълва всяко пространство.Декоративен окачен на куката ще даде повече чар и красота на вашия дом или декорация на стени.Добре, предназначени за домашно съхранение и организация, спестяване на място и бързо намиране на нещо.Монтиране на куката от бамбук и неръждаема стомана, устойчиви на корозия, устойчив на абразия, водоустойчив, както и.Трайно се използва като кука за дрехи, шапки, ключодържатели, бижута и още много други, многофункционално използване за много неща.Това няма да навреди на дрехите си или на други хора.Той е проектиран с уникална естетика, допълва всяко пространство.Декоративен окачен на куката ще даде повече чар и красота на вашия дом или декорация на стени.Добре, предназначени за домашно съхранение и организация, спестяване на място и бързо намиране на нещо.Описание Дебели заоблени ръбове куки няма да навредят на вашите дрехи.Неговата кръгла форма и практичен дизайн, подходящи за вашата баня, кухня, хол, тераси, градина, вътрешен двор и т.н., Многофункционален, с монтиран на стената кука за ежедневна употреба.Характеристики - Цвят : както е показано, - Материал : бамбук, неръждаема стомана, - Размери : 5. 00 X5. 00 X3. 00 см /1. 97 X1. 97 X1. 18 инча, - Трайно да се използва като кука за дрехи, шапки, ключодържатели, бижута и още много други, многофункционално използване за много неща.- Монтиране на куката от бамбук и неръждаема стомана, устойчиви на корозия, устойчив на абразия, водоустойчив, както и.- Това няма да навреди на дрехите си или на други хора.Той е проектиран с уникална естетика, допълва всяко пространство.- Добре, предназначени за домашно съхранение и организация, спестяване на място и бързо намиране на нещо.- Декоративен окачен на кука придава повече чар и красота на вашия дом или декорация на стени.Пратката включва 2 висящи куката.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория