.

.

Deal4GO Нова док-станция За зареждане на телевизора Корпус на Корпуса Комплект на панела HEG-007 Замяна за Nintendo Switch OLED HEG-001 (Бял)

Deal4GO Нова док-станция За зареждане на телевизора Корпус на Корпуса Комплект на панела HEG-007 Замяна за Nintendo Switch

Оценка на посетителите:

BGN 19.84
Брой продукти
Налично за поръчка

Съвсем нов и оригинален с фабрика OEM, който никога не е бил използван.Съвместим само с конзола Nintendo Switch OLED 2021 (номер на модела : HEG-001). (Не е подходящ за Switch 2017/2018/2019).Този продукт изисква техническата инсталация, ние не можем да окажем подкрепа на инсталиране на тази информация. (Множество ръководства и видеоклипове могат да бъдат намерени в Интернет.). Всички резервни части от производителя, са абсолютно същите като оригиналните, са идеални за подмяна на повреден, счупен, поцарапанного или стария корпус.Комплектът включва : 1x взаимозаменяеми корпуса на док-станция за OLED-превключвател. (Внимание : зарядно устройство в комплекта не са включени, е гола обвивка, а не работа с докинг станция).Докинг станция модели Switch OLED дава възможност на потребителя да показва играта Включете в телевизора.Този елемент е предназначен за добавяне на допълнителна док-станция, която позволява лесно да сменяте превключвате между няколко телевизор.За пълна настройка са необходими ac адаптер и кабел HDMI.Ако вашето зарядно устройство ще захранване на зарядно устройство потерта или надраска, можете да я поправите чистота и външен вид с помощта на това високо качество заменяеми корпуса на предния панел.Инструкция за монтаж не е включен, се препоръчва професионално инсталиране.Съвместим с всички регионални OLED-конзоли Nintend0 Switch (образец № : HEG-001), не е подходяща за Switch 2017/2018/2019. Какво има в кутията : 1x Взаимозаменяеми корпуса на док-станция за OLED-ключа Докинг станция и други детайли в комплекта не са включени!.

Основни характеристики

Подобни продукти в категория